朱利安尼:拜登醜聞直接證據將在大選前10天公佈

585 回覆
635 Like 17 Dislike
一係好致命, 一係流
梗係啦
1. 搖擺賓州班人聽到呢個消息後多數都會等埋先投票 (if 知道呢件事),咁樣郵寄投票啲人就會少左

2. 話到明俾你聽10日前先俾你,即係如果去到呢日之前佢有啲咩冬瓜豆腐就一定入China joe 數

3. 佢嗰日爆出嚟,如果FB, Twitter呢類型嘅左媒又再Ban多次,咁成個美國嘅言論自由都會成為笑話
亦都證明咗佢所講嘅嘢係真嘅, 到時個輿論就會更加大
Cp係阿登嘅吊命藥黎冇得睇會死人嫁嗎
郭文貴都話全民滅共大會 結果呢
等佢講咗出嚟先推都未遲
依家左膠既做法就首先係「冷處理」
咁多個大台,網台,新聞全部唔見呢單野
緊住就係twitter, FB 個度spin到呢單野係俄佬做,淡化入面既內容可信性(今日話FBI會查就係咁)

我估再玩落去就會自己話有hard disk 既料,
不過係一D低級錯誤,俾人錯覺D料係流,再減低可信性。

最後就梗係玩法律暴力啦,
邊個POST過出黎就告9佢,嚇到人刪POST
如果拜登都依然當選嘅話........
話晒係經歷過911既紐約市長 真係當人on9
話你知好多左膠仲係信anyone but trump
即係拎個足球同隻DVD黎做比較
9唔搭8
美國啲左膠我真係唔會抱有太大希望
呢單野證實左「政治,一日都嫌長」既理論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞