朱利安尼:拜登醜聞直接證據將在大選前10天公佈

585 回覆
635 Like 17 Dislike
好威威呀唔夠人講就發晦氣
無人諗住同你鬥講你諗多左,你鍾意話我唔夠講都可以架,無所謂
美國人冇乜腦,好難講
真係有CP
你都戇鳩
早幾個月民煮擋就係話 侵用總統身份叫烏克蘭總統check下前任總統係咪有因為弊燈勒索所以收咗個檢察官皮 為理由要罷免佢
點鬼知天網恢恢, 報應不爽, 宜家就弊燈食正個回力標
大選前10天即係下星期六24號左右
等多7日
即係對家有多7日時間做野
公佈完有10日先到大選
真係藍屍思維

睇你班傻鳩成日攞d 垃圾報fake news conspiracy theories 出來fact 都唔撚識check係到打到成地都係精就知你地點樣「啱」法啦

仲要攞人地西方教育同支那比係到玩False equivalence

點止美國佬
歐洲佬都笑柒你班侵粉冇腦啦
1 search單野頭版全部都係CNN等左媒嘅spin 緊去Russia disinformation

痴撚線
來來去去都係叫雞賓州短冇交稅
因住又食多件回力標
力架馬偷賣核原料畀俄羅斯單嘢好似未完㗎
一模一樣
trump 衰極咪又係玩女人
但有錢佬玩女人根本好正常 而且佢嗰啲係明買明賣 啲人當花邊新聞睇完就算
冇交稅就仲好笑
邊有人鍾意交稅
侵粉攞份New York post 出來同人講報應
真係好撚天真好撚易呃
等埋FBI出來先打飛機都未遲

Sor 鳩
唔撚記得左你班侵粉當埋FBI係左膠
民主黨啲人係咪都電腦白痴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞