朱利安尼:拜登醜聞直接證據將在大選前10天公佈

585 回覆
635 Like 17 Dislike
已經好似有D所謂「新料」,不過實質係「流料」
就係想玩spin 呢家野
cy: 已經掌握外國勢力證據,適當時候公佈
選緊怕俾人話駛橫手
扣好安全帶
我覺得呢10日內會有消息傳出話Giuliani比FBI查
即係同對家講:「拿,有料想cover 或者spin呢單料,就唔該你係早過大選十日前出黎!」
即係逼你爆料,唔係就我爆你料
推 [突發] 環保少女Greta Thunberg 聲援 拯救十二港人! - 分享自 LIHKG 討論區 https://lih.kg/aEhmkNV
其實我笑鳩緊你班兒登仔死雞撐飯蓋
內容你又證明唔到,多多疑點
連部電腦係邊個嘅佢都認唔撚到
Fox News 都算喇
仲要來自份出撚哂名冇credibility 嘅New York Post
真係同攞住大公文匯報打飛機個班弱智藍屍冇分別
第四咩?第四柒?
你條撚樣真係以為見到New York呢2隻字就執到寶
然後呢班侵粉叫人出來否認

成班支那狗連咩係burden of proof 都未撚知已經當哂係presumption of guilt咁叫人出來否定

仲要quote 埋BBC 出來以為自己好撚醒
最後唔夠人講就屈毛
係CNN 講渣
We’ve rounded up the top 25 U.S. daily newspapers based on UVMs.

1. The Washington Post

UVMs: 92,234,697

2. The New York Times

UVMs: 82,639,256

3. USA Today

UVMs: 68,586,013

4. New York Post

UVMs: 53,788,272

5. The Wall Street Journal

UVMs: 38,516,813

6. Los Angeles Times

UVMs: 35,116,829

7. Houston Chronicle

UVMs: 16,224,902

8. Miami Herald

UVMs: 15,586,193

9. The Star-Ledger

UVMs: 10,848,189

10. New York Daily News

UVMs: 10,739,377
戀同癖撚lives matter
Pompeo O’Brien 軍方大佬靜到呢.....
係咪對緊timer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞