朱利安尼:拜登醜聞直接證據將在大選前10天公佈

585 回覆
635 Like 17 Dislike
佢死咗仲大獲

你估佢無呢個覺悟? 佢有乜不測實有人代佢爆
通常都係搏人否定
然後劑更多出嚟
今次真係迎來巨變
好過兒登仔攞visitor 數量來做標準
多visitor 又點撚樣
出哂名唔credible俾幾多visitor 都冇用

大報大報
講緊報紙公信力你同我講4大流量
擺到明定係你估
整完點解冇人返去攞
Trump實會搵人保護佢啦
收入與官職不相稱
暫時呢三點左狗好難洗

1. Fox指有HD內電郵收件人證實該電郵為真
2. 拜登仔坐緊監既前拍檔公開左Gmail account, 內有拜登家族相關email, 如果Google想既話, 佢地有能力證實該Gmail內既電郵是否真實, 有否修改過, 至今Google未有回應
3. 香港蘋果日報查何志平查到拜登仔聲稱收100萬美金係何志平法律顧問費用, 同何志平案法庭記錄文件有衝突, 蘋果日報特登出埋英文稿, 全美國咁多左媒冇一份factcheck拜登仔收100美金既解釋是否屬實, 要等香港報紙幫你factcheck?

https://hk.appledaily.com/news/20201018/3WS3IXRY55FBFFNDZH467GQGKM/
其實現在重點係dems個班非登登死忠唔投票,
民主黨用咗chain of command 做護身附,所以先有fbi去查俄佬裝假野
單憑呢點已經好難令人信服有左媒背景嘅民調
睇選舉model同big data都好過睇民調
你覺得我會唔撚知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞