朱利安尼:拜登醜聞直接證據將在大選前10天公佈

585 回覆
635 Like 17 Dislike
In a 2004 survey conducted by Pace University, the Post was rated the least-credible major news outlet in New York, and the only news outlet to receive more responses calling it "not credible" than credible (44% not credible to 39% credible)

原來係講visitors

然後唔記得講埋New York Post 係份包埋sports, business, entertainment, opinion, real estate, culture, fashion 之類嘅tabloid 來同其他報社比
FOX 同NY post 先係侵哥同路人
其實依家嘈真假有乜謂
俾多少少時間佢,到時就有答案可以令其中一方大大力鞭到對方死架啦
認真認唔到係咪hunter拎去整好正常
攞明係有人係其他途徑扲到部腦scan過先借第三者(維修店)放岀來啦
真係咁啱得咁橋入水拎去整又唔拎番咩
就算係偷既Hunter都只有啞子吃黃蓮姐
2004嘅survey
我怕佢人生安全多D
正呀 全世界中国人
就係製造懷疑,等人考慮「不如聽埋先投」,buy time 扭轉戰局
生果都識擠牙膏啦
受訪者話決定左都只係代表佢無預期有夠大既事改變佢既決定。
以一個讀理科既人黎講,我侵侵既反科學態度真係好乞人憎個喎。你諗下如果你係醫護,面對侵侵既對待疫情既態度會點諗?
對我地黎講,當然中國政策先係重點。但美國仍唔係個個醒覺。
新唐人
肥佬黎絕技
Trump封關 dem: racist
但都係佢個仔啫
除非
咁都唔係得左膠投票
即係燒返去侵度?
其實係比對家反應 有段緩衝期
大話cum大話 越兜越衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞