朱利安尼:拜登醜聞直接證據將在大選前10天公佈

585 回覆
635 Like 17 Dislike
硬碟
不過都仲係有智障仔係到盤盤盤
同視頻一撚樣
民主黨係醒既止蝕
同拜登割蓆
4年後都可以黎過
拜登家族要一字排開承認自己係一個壞咗既家族
拎番張稅表出黎先啦
呢啲收入計唔計架
阿 senator 你點做到過億身家既呢

有時唔好怪人點解咁憎 establishment 啲 politicians
銀牙
轟呀
Pelosi 之前既廿五條修正案可能跟依件事有關
聽聞有神祕錄音對話
朱利亞尼就係要一鋪清理司法界敗類
成段照抄再改少少係人都識啦戇鳩仔
你唔係覺得咁就叫做駁到人下話?
你同支那自煮燃發有乜野分別呀垃圾
宜家你做緊呢啲叫做應聲蟲跟尾狗呀契仔
乜宜家啲左膠五毛咁低水平淨係識抄
侵搞貿易戰屈支那錢都唔叫反共,唔通叫個吸毒嘅仔去做生意先叫反共咩
咁你個拜登又做咗啲乜野反共呀睇過?邊度反呀?用孌童癖反共呀?
社會失敗類由頭到尾淨係識抄人
人講乜你講乜,好似小學雞咁
做人廢到你咁真係人間少有
點呀係咪又要照抄呀?你小學無讀書唔識寫野我都唔怪你嘅
難為你阿媽打開個閪賺錢養大你都咁唔生性啫
連辯論都咁無邏輯咁失敗就知你一定係社會低層嚟
哎喲駁我唔到就搵做雞嚟講
自己懶醒以為返星期六日一定係無讀書
點知一句醫生就駁唔到
井底蛙
好多連登仔成日話一樣野要fact check先,唔好人地講咩就信,因為好多fake news,連大豆侵都成日話fake news fake news

但當連登仔一聽到拜登有衰野,就fack check都唔去check,信到十足。而家只係共和黨人、大豆侵私人律師朱利安尼嘅片面之詞。

利申︰拜登同大豆侵都唔支持
好事!一舗肅清媒體行業,為之後病毒源頭追究鋪路
冇睇陳冠希閃卡單野?
然後金主Soros....
賀錦麗會坐正
貢獻係

要清理政壇瘀血
想睇拜登爺爺閃卡同片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞