朱利安尼:拜登醜聞直接證據將在大選前10天公佈

585 回覆
635 Like 17 Dislike
china joe會否棄選?
child lives matter
斬件上等你解唔到畫,因為你唔知人哋手上有幾多料,夾硬解只會講多錯多
美國最強律師,前總統參選人,都要比連燈仔教點打選戰
cnn觀眾來講你都算好高貴下
同蘋果玩法一樣,唔答當認左,當你否認就再放多d料證明你講大話。
Spend 3 mins to view below to get yourself out from fake news:
>Joe Biden Brags About Getting Ukrainian Prosecutor Fired By Withholding Aid
https://www.youtube.com/watch?v=oesl2RXpfPQ
see what Biden proudly said
有冇記者可以訪問我哋香港嘅主角何志平先生?
好人好姐寧願做中共白手套去賄賂人哋,讀幾多書都係假,始終都守唔到道德底線,近墨者黑,痴埋共產黨到都冇好下場⋯⋯
何志平可以講下點樣賄賂拜登父子.....
罪犯唔俾做總統
唧牙膏放料絕核。等睇一個又一個中共放在美國/西方國家底牌浮出水面。
冷乜鳩
淡化事件 無視

spin話係俄佬做嘅係nyt WaPo呢d大報
黑你母材料咩

罪證 黑幕呀
由條on9單機啦
你邊忽見過我攞CNN source 出來
Joke2020
anyone but trump
唔怪得呢幾日唔爆住

Twitter has refused to unlock the New York Post's account since Wednesday unless the outlet deletes six tweets about its reporting on 2020 Democratic nominee Joe Biden's son, Hunter Biden, the Post reported.
兒登仔打飛機來源永遠都係Twitter YouTube 然後就出撚哂名嘅右媒
唔係fox news New York Post再唔係就係d opinion pieces 同埋中文網就乜柒都冇

Spend 3 minutes?
我spend 撚左幾年睇住侵點樣搞臭美國點樣大讚支那又洗唔洗攞埋出來講?
由你班兒登仔繼續圍爐打J啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞