朱利安尼:拜登醜聞直接證據將在大選前10天公佈

585 回覆
635 Like 17 Dislike
佢退選,張飛係咪Kamala Harris 頂上?係既話,仲危險wor
有邊個
呢個就係幕後金主/某些人既計劃
你話拜登易控際D?定係個條呀嬋易控制D?
簡單講,拜登兩父子分分鐘都係condom黎!
佢地一定癲狗咁追住你咬。唔輸得既性格,精英思想,覺得自己學歷高、見識多,接受唔到失敗,氣急敗壞。
依家唔包生仔,美國太多dumb ass
拜登 sure win 班傻仔唔見晒
班傻仔J緊郵寄投票贏緊

但佢地無視只係投左1成選票左右
無用,美國人睇唔到

你地睇下 google news search biden 同 trump 依家分別講乜

咪繼續唱衰 trump 唱好 biden

好似個hdd 唔係度咁。。。有一條,話個 hdd 証明 trump 選情嚴峻

會唔會法庭申請禁制令
乜柒佢就要出來澄清乜柒咩

有人叫佢出來澄清咩

又要spin人通俄又要spin人種族歧視

知唔知乜柒係burden of proof

就係知呀
Throughout its investigation, the Committee uncovered significant evidence of Trump campaign efforts to seek, make use of, and cover up Russian help in the 2016 presidential election. To date, two witnesses have been convicted and sentenced to prison terms for lying and attempting to obstruct the Committee’s investigation.
https://intelligence.house.gov/russiainvestigation/
唔係racist?
https://www.theatlantic.com/magazine/archive/2019/06/trump-racism-comments/588067/

唔記得咗你條柒頭無票tim

投撚埋喇柒頭
以我所知差少少
係俄羅斯偽造誤導朱利安尼
最早投票的一定係兩黨死忠,朱利亞尼目標唔係呢班

分開爆就係迫CNN,FACEBOOK,TWITTER露底
班共鬼打壓定唔回應都係幫手炒大呢單野

一急就講大話>跟住一野秒殺
成班兒登仔撐侵冇票笑人冇票
真係100步笑人0步

投撚埋喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞