一人一件搭UBER你遇過最撚過分既事

500 回覆
2476 Like 154 Dislike
其實投訴有咩用? 有無人熟個制度
有班仆街司機擺明part-time開黎玩下kill下time
拒載閪服務又吹佢地唔漲
其實冇乜用
因為個系統計個司機最近果500程評分去比佢開功能 如愛回家之類
所以除非個程程都閪
否則你一個人比1星佢係冇用
而你比一星佢佢都會隔一陣改你做一星
最後攪到叫唔到車
佢跟本唔驚你 因為佢基數大過你
原來係咁
過得海最底消費都20數架啦 隧道錢司機又冇得賺嘅佢講到人地專登行西隧劏佢咁
睇對用錢價值觀囉
有人覺得想懶鳩快返到就得
有人覺得慳得一蚊得一蚊
最慘上咗車又唔出聲先死
香港人度縮係世界聞名
土地問題 搞到好市儈攻利 樣樣計住
渣車又寸步不讓 因為時間就係金錢 講到尾都係土地問題 生活迫人
多d閑錢剩就唔洗咁
係個政府同支共搞成咁
咁請你講cancel有咩問題?
唔通架車仲有3,4個字先到,我唔試下cancel睇下架會唔會近d?

我又唔係等司機開車開左幾分鐘先黎cancel,我係一見到就即刻cancel,無玩野喎
不過真心一問有冇遇過啲司機會行紅隧但係個app係揀西隧
你嘅未來老婆飛左你個痴線佬未
第一代嘅踢屎撚唔坐到暈浪係正常
無帶keyboard 上車咪啞咗囉
屌你有冇call過Uber 佢最後計數係顯示佢最後行嗰條路
當時app係寫行紅隧我先confirm order
原本地圖寫行紅隧我可以出咩聲?佢亞皆老街一野屌左落大角嘴入西隧冇路走唔通叫佢夾硬停車搵位U turn ?
投訴佢 叫uber公司refund
下年年頭結婚
恭喜哂你
上次坐uber 坐中咗個愛國藍絲
成程車係到聽佢廢up
貼錢買難受
點解唔可以出聲?你係咁緊張就一上車講明行紅隧啦自己掛住㩒手機又唔望事後賴個司機
見到塞車話唔撚過海掉低我
大佬 Call得Uber就係想舒舒服服坐後排休息吓
本身地圖都寫行紅隧我又點解要講?
搞返清楚個問題 係個司機自己決定行西隧冇講
再者 又要全程望撚住條路 又唔㩒得手機咁我點解唔自己揸車?洗鬼call uber?
佢哋係被逼接單?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞