一人一件搭UBER你遇過最撚過分既事

500 回覆
2476 Like 154 Dislike
柯屎都真係無計
但你話柯成10幾20分鐘就過分d
uber個價錢係實收黎喎
理得佢行咩隧道都係收呢個錢,你以為搭的士

個司機真係好慘
我一般一上車就會講目的地,驚上錯車,但有次個uber 司機同我講,其實佢哋係唔知道目的地,要個客上咗車,先㩒開始,個陣先知去邊
個個都咁講, 到時啲蛇咪一樣識變陣, 做就唔好驚, 驚就唔好做
行屯公 比狗截
仲揭發無牌費 好彩有保險
我不嬲唔會同客吹水, 靚女都係咁話
應該唔似啦,當時我仲同我老婆兩個人,我短褲涼鞋,點睇都唔似放蛇
上車同司機講 佢哋好肯合作
上年十月五號 咩車都冇 call完Uber打嚟同我講話加一百
大角咀轉入果欄行紅隧都好方便
Call Uber flash係有機會call到的士
新年嗌Uber 得flash有車
點知係架的士
急到咁,一定好痛,十零分鐘差唔多,屙完痛一陣再屙陣
幾年前我發夢做司機 個陣唔太識路

係又一城接左單,要過海去東區個頭

我過完東隧之後,唔知點解轉轉折折又渣番去東隧入口

(唔好問點解 我都唔知。。跟地圖行下行下就撞版)

望到嗰陣已經太遲,我又入番東隧去番九龍

我已經唔敢望倒後鏡 見佢又冇出聲(後面講點解)

如是者我再去入番東隧過番港島

最後都順利去到目的地 只係過左3次隧道咁解

個客冇投訴冇評分,應該係因為佢係菲傭帶一個小朋友

張單係佢屋主ac call菲傭又唔識路又唔知價錢

執番身彩
示威時期,係咁
其實uber好撚仆街

試過1晚call 車,條仆街係的士狗未完單就接望住佢行來行去唔知做乜9嬲嬲地cancel

本來已經燥,黎第二架,,dllm去左對面街呃鳩我話到左,我仲等登問清楚佢係咪到左xx街,等我行完成條街條撚樣先話唔好意思,架車入黎要好dull路,dllm我都唔介意你早講,咪撚玩野叫人行成條街,口頭問過係邊度,gps我又肯撚定無顯示錯,最尾當然1星

最撚仆街係第1單的士狗cancel單佢當晚顯示做退左錢,我check信用卡無退,然後垃圾uber唔知點解無電話投訴,最後搞到twitter call佢cs,等左勁撚耐先eefund,仆你個街我call車叫你等,你就計時要我要比錢,調返轉我做客比錢 call你就on99等你條的士狗完單先接我

Uber我就盡量唔搭喇個system咁on9,的士狗我叫完唔順氣路口有落再換,uber等你on99就要比晒無得cancel搵氣黎受
Uber 收隧道錢?
好痛
佢d呢係肚痛 有病 唔係急屎咁簡單
M3 m5個D呢
上左車之後同我講要入油
仲要係唔順路
兜左好大個圈
行兩邊你比可能差唔多,但佢會收多幾十蚊
不過渣得chok 係衰
Uber 應該跟原定路線計錢畀佢

如果你無喺個app report 返係你要求改西隧
真係唔知uber 會唔會計返畀佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞