一人一件搭UBER你遇過最撚過分既事

500 回覆
2476 Like 154 Dislike
係咁淨係識捉住話人cancel幾次 cancel幾次 閪客

都唔知係咪自己揸住架morning日日比人cancel幾十次,所以依家咁嬲
講真有班厚皮成尺厚嘅揸架morning出黎做Uber 我cancel你而唔係坐完直接一星你就偷笑啦

之後班撚屌實話人窮撚唔call black
你老味dc9架comfort都好坐過你架超市車morning啦 你自用完全唔會睇你唔起 十萬車你拎出黎做uber真係唔知醜咖喎
半夜喺高速,司機恰眼瞓, 突然間喺條行80嘅路 行2-30, 又加速, 又減速。。。兩三次, 有次仲差啲停定咗架車。 果下好L驚,我即刻叫醒佢 不斷同佢傾偈。 好在無車喺後面咋
Coupe唔得
出部F30 328啦
跑得又坐得
試過坐架爛尾prius
真係爛,入風果種爛
on9有寵物袋載住點會甩到毛出嚟
弱智為駁而駁
閣下下次可以選搭104巴士
基本上夜晚時段都唔會點塞車 又經紅隧
嗰陣係 Uber black
Uber X 後期先加開
有冇咁癲啊
(一路吹緊水)
前面靠左上橋
(繼續講)
前面靠左上橋呀唔該
( 唔理, 跟住過撚咗)
唉唔好意思呀 啱啱行錯路呀 前面兜返轉頭畀你呀
唔識路又唔睇google map
途中 仲夠膽死話自己架prius 其實踩行之後 同type R差唔多快
因為d人蠢唔識㩒囉 所以咪賴個app廢
有次訂酒 成箱咁拎
一落到去佢見到我拎住成箱好nice咁岀嚟幫我枱上車

點知一放低係車尾就已經叫我請佢飲酒
話叫佢留支比佢 請佢飲啖
又係咁問我幾時搞party係邊搞

成程車係咁撩我吹水
又話自己車過件唔錯人妻之後留咗電話約岀嚟飲野食埋
去到我屋企附近係咁話急尿
大佬啊唔通我會叫你上我度痾咩cls
Ok
明白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞