一人一件搭UBER你遇過最撚過分既事

500 回覆
2476 Like 154 Dislike
夜晚機場返馬鞍山,越坐越覺得佢唔掂,不停舞龍,之後話眼訓,揸咗去大學站俾佢落車買咖啡飲

我怕L 咗佢即刻落車轉車
Call到響喉jazz
去到大學站都差唔多到啦
司機,唔好意思 要改一改地點上飛蛾山
夜晚11點幾就快12點 旺角上車去中環
基本上紅隧都唔會塞車
上到車玩下電話冇望出窗 條撚樣粒聲唔出行西隧
硬食$75

如圖
有冇投訴
試過2次call左車個司機接左單但架車一直唔郁
路程係3分鐘但過左10分鐘都唔郁
一個應該係去緊廁所
一個係買緊宵夜
你有野做緊就咪接單咁自私啦
2次我都俾4星…平時個個都5星
同埋唔知點解有一個人俾左4星我
搞到我個分變左4.97
人地跟app行咋?自己玩電話唔留意又冇要求就唔好怪人
唔出聲又要人知道佢想點 啲撚屌香港閪客當人地讀心神探
做張幾10蚊嘅單仲要硬食一星個司機慘到
講好哂地點,條仆街唔知停左去邊,搵極都搵唔到
仲話到左,但又一直唔覆佢位置見到d咩
垃圾uber自從轉左電話功能就搞到10次有9次都打唔到比司機

個朝明明由有好多時間,搞到差d遲到要defer

咁司機都唔想 都係系統派最近既車比你 , 司機會以為你係chok車撚想chok靚車, 來到都肯定會玩鳩你
餐餐死都要派埋哂d prius jezz golf果d濕尻野過來
uber 班友算死草 用埋哂d省油車
啲閪客算死草 想坐靚車又唔肯俾貴啲
又一個閪客 自己猛咁cancel都唔覺有問題
call車係車你去目的地
你連人地架車慳唔慳油都唔管
on9,搭幾廿蚊車你要我俾近一舊水隧道
btw跟app行就無得講
一開始上車唔撚識講架?啞仔?
幾廿蚊程車揸架總統禮車接你好唔好?
搭uber班友總有乞兒 俾小小錢當自己皇帝
利申唔是司機
毒撚係咁 個app不嬲都係跟google map揀最快個條路 , 試過觀塘去荃灣, 個app 叫行東隧>東廊>西隧>3仔
之前同屋企人去完旅行返嚟香港

我地三個人每人一個gip

咁大家都好攰又唔想同人迫巴士所以叫咗UBER

等咗10分鐘之後嚟咗架細嘅四人車

之後個司機話驚我哋啲Gip會刮花佢車尾箱

叫我哋搵第二架 之後走撚咗.....

最尾叫GOGOVAN算
5分慘過4.97
因為驚你係放蛇
放蛇用新account 一定5分
起司機group 大部份人都彈5分乘客嘅單
個司機幫左你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞