一人一件搭UBER你遇過最撚過分既事

500 回覆
2476 Like 154 Dislike
係佢條路錯 唔係講緊個定位
我都遇過 禮貌打嚟話佢唔接柯打都還好 呢啲玩野嘅仆街一定即刻投訴佢
司機:將我漫天心血一一拋到銀河
係外國同我老婆搭Uber, 臨落車前發覺司機個倒後鏡set得怪怪地,之後我嘗試搵下佢究竟望緊邊度,發現原來佢set個鏡望住中間位乘客兩腿之間個位,好彩果日老婆唔係著短裙。明目張膽到咁我落車果陣屌左佢幾句之後同Uber投訴,Uber 話佢已經被永久解僱
所以只撘黃的
UBER真係好多老鼠屎
想收cash就做返DC9
又想要加乘又怕洩底就好心去做黑的劏鳩d客la
見到身邊d人做左年幾都話唔識路真係想叫佢地不如唔好做落去啦
又唔撚係去d山旮旯地方
基本18區都識分掛?
真係戥佢哋d客坎坷
你係教畜?急屎咪痾唔急咪唔痾,特登忍撚到接咗你單先再痾?
咁撚猖狂?有冇後續
條友個老豆生仔冇屎忽 唔好笑啲殘疾人士
屌 要同個支那腔女人過倒數 好撚慘
以前讀u整親腳成日搭
次次同一時間call都會call到同一個司機
熟到新年會封利是俾我
畢左業就幾乎冇再搭過佢車
邊間百佳咁勁有停車場?係咪好似外國costco嗰啲
係美國撘 條司機咳到仆街又戴個有valve口罩 又唔俾我開窗 屌佢老母
搭車落去上海街睇地磚
一上車條友問我係咪落去叫雞 翻左咩新女

個廢中仲問我扑鐵係咪有錢收 口罩入邊係咪有大麻
好撚低俗 真係弱智

一落車即刻一星佢啦
未黎到就扮載左我
跟住走撚左
即刻投訴
有個師奶啱啱揸uber 唔識去pick up point. 佢打㴝係咁問係邊到,我再企多咗10分鐘覺得唔對路,即刻跳上的士。我同佢講cancel咗張單佢,佢仲發尻我皮氣話等一陣都唔得。

點知我翻到office都未見佢到cancel張單,但見佢仲係到徘徊緊。無耐仲開始埋個行程,嬲到我狂揾uber customer service.

得2.9分嗰d就唔好俾佢接單啦
寵物dc狗都要加錢啦。 你唔係以為可以就咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞