一人一件搭UBER你遇過最撚過分既事

500 回覆
2476 Like 154 Dislike
一來唔知個客鍾唔鍾意聽, 二來車緊客唔同你一個人揸車兜風, 留心路面情況穩陣啲
如果司機/坐你下一手係對貓毛過咁點先?
夜晚十二點幾美孚去錦田
去左青衣入埋大嶼山 出返黎又係青衣跟住荃灣 先再原路入返大欖
全程50樓下 要轉線基本上係停低哂再睇路牌先轉
入到錦田d位揸30樓下
搭左個幾鐘
我指路比佢佢又唔信 又唔撚識睇gps
cut雙白線on99
唔知點解考到牌
Type R又想同M3 M5比
吓完全冇拎黎比較
我想遲啲買部FD2 做Uber 但頭先問咗type r 原來唔得
利申 揸緊E93
call 我啦, 最多帶你兜大山
同樣情況 佢停既地方同pick up差2-3分鐘路程
等左一陣佢都無郁
然後我行左過去上車都算
最過份係睇翻張收據
個司機收左我waiting charge....
因為佢用多左時間等我行去佢架車到
你cancel幾次呀柒頭皮
無三不成幾 當你cancel三次你條柒頭都call咗同一個司機四次呀
好撚意思話自己冇玩嘢
想再問一下 單門四座嗰啲車做唔做到Uber ?
例如435i coupe e200 coupe

跑車呢?GTR z4 rx7 nsx 個d
有一兩大袋野要放一放車尾
見到架車黎 揮佢手之後dup 底頭諗住拎野
抬返頭見到佢粒聲唔出俾油走撚咗 cancel 張單

大佬你車尾箱冇位定點都出句聲呀
佢冇載到我有冇得投訴? 有cap 底佢app入面名同車牌
一個二個犯哂法; Uber係非法架!!!
如果路邊冇廁所點洗呀
犯法就係犯法, 同我係咩身份無關
搭Uber 嘅有趣事得唔得
嗰陣時返工返9:30但係我嗰日9:30先醒
然後一上車司機已經問我係咪遲到
成程車係咁一齊屌林鄭
臨落車佢問我要唔要早餐 我話唔使 佢都仲夾硬塞俾我
要四門五座
要拉人嘅隨便call 部車放蛇咪得, 駛乜喺連登搵證據
有無人同我一樣
搭親uber比親都5星
同埋每程車都會r司機吹水

不過試過有個司機 入左中大唔識轉返出黎 兜撚左成個圈
明明我朋友崇基落 但佢唔識路出返去 上撚左去敬文先兜返落黎 結果要硬食多小小錢不過我都係比四星佢
窮就唔好call Uber搭巴士呀嘛
繼續啦,仲有咩講
講咁多,快d叫uber 唔好整cancel制啦嘛

一班uber狗派完單唔敢自己㩒cancel
係咪好羨慕d客成日有得cancel啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞