一人一件搭UBER你遇過最撚過分既事

500 回覆
2476 Like 154 Dislike
漏左成個背囊
司機第二日車返過黎 我封定封利是佢都堅持唔要
好人到癲
果陣未爆武肺,我戴黑口罩上呢個人車,條友成程黑晒面,到目的地未俾我走,搞到要係馬路跳車。
之前起印度call車番酒店 本身車都無冷氣 又殘殘舊舊 都算
揸揸下車停低左 同我講印度式英文 撚明咩
之後落左車 企起路邊痾尿 痾完手都無洗就上番車
坐完70幾短程
隔個零鐘後再收我200幾
垃圾客服係咁話我改目的地
搞幾日先拎得翻錢
以前有深夜時段減20蚊優惠 屌你依家加廿蚊就有
漏左銀包,佢話由好撚遠車出黎要比佢500舊水

接左單再 cut單,詳細唔記得
全程撳電話,仲俾我睇到佢喺幾個group講話接咗張單車到鬼死咁遠冇肉食
唔cancel 點知有無其他車?
後尾就係廢事見返同一個司機,所以繼續cancel

不過,派左一定要等既話咁出個cancel制黎做咩?

咁你咪直接叫uber唔好整cancel制囉
或者要有充分理由prove到自己點解要cancel,否則cancel完照收返個程錢

明白既,咁怕uber閪客,quit uber囉
閪客出現 個司機唔熟路
如果真係抄牌邊個比先 你比?
可以
咁樣塞車應該會收多你錢嫁wor..

上次荃灣去TKO
明明行龍翔道去最快 UBER條路線都係咁行
嗰日check過又無撞車
佢走左去行加士居道天橋再經啟德隧道
最後當然塞到PK
仲要收鳩我多$40係for塞車
我之後report左先有得refund番
有無detail點偽黃?
唔係他媽的啊 有幾個其他既
不過他媽的做咩事冇follow開
寵物dc9 有權任開附加條件, 你唔肯佢可以唔載

利: 岩岩考左6號牌, 熟的士例
唔知點解會有負評

講多單,喺fd屋企出返九龍,個司機跟Uber條路線行成咁 揸開車或者住果邊d巴打應該知咩事

最後我比5左星,附加評語無記錯係咩一流導航定完美地圖咁上下

諗住帶你行海皮睇日落嘛
海皮前果段路先精彩,瑪麗醫院前落山再上山再落山再上返山
正常行PFL 路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞