一人一件搭UBER你遇過最撚過分既事

500 回覆
2476 Like 154 Dislike
跟uber導航會死禁止U turn牌叫你U, cut雙白/單白、miss左唔提你落橋都試過啦
坐果個report咪會有
留名
夜媽媽call車,司機接左單,等左十幾分鐘之後打黎話自己要過海返屋企,叫我自己cut單。
紅雨坐車去學車
超大雨啲街水浸咁
之後個司機係到目的地前一條街接到單
佢未到就開自動門趕我落車勁大聲講88(7人車)
試過朝早call車深水埗去大角嘴, 個司機打嚟話美孚嚟緊要10分鐘左右到, 佢老尾, 睇住地圖見佢行龍翔道走緊, 之後個app彈咗另一部車, 之前嗰部想投訴都揾唔返
上左南亞裔架車,成架車都喺咖哩味,自此之後一見到南亞裔司機就cut 單
上車未夠3分鐘,司機燈口位同人爭線炒咗
跟住落車𨳒晒老母咁同人嘈

20分鐘車程因為有交通意外變差唔多3個鐘.......
不嬲有寵物都係自己講定架啦
仲要人地打黎
屌你老母閪客
呢鋪我撐uber佬喎
凌晨五點屯門去上水
條仆街揸揸吓瞓着咗
我見架車騎住兩條線先發現唔對路
驚到我全程扣好安全帶
我仲好記得係黑色嘅寶馬3系,司機係個肥仔
幫緊你幫緊你
你竟然比一星佢
LM
咁我唔cut 係咪同佢鬥磨
戇鳩 姐係以後搭的士uber要預埋時間比個司機有可能急屎?
我屌你老母啦
笑撚左
聽個歌都食1星

應該個司機覺得你先最撚過分
uber d 司機質素好參差嫁咋,個個都做得
大部份都係當part time賺外快,邊到夠日日揸開車既熟手者
call 的既的士司機真係好過佢地好多

第二次都派番同一架俾你就知附近真係冇其他車啦
同一架cancel幾次仲覺得自己冇玩嘢
閪客閪到你咁都算係極緻
女朋友搭
火炭入馬鞍山
上橋塞車話:你就爽啦比幾十蚊有冷氣嘆有得慢慢坐
接左我order,睇住佢轉埋個彎就到,然後無停低仲直踩入西隧過撚埋海

利申由大角咀去香港仔,佢直剷去到香港仔,但我仲未上車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞