英國留學吹水區 5月號

581 回覆
6 Like 13 Dislike
如果叫屋企人係香港寄部電話黎英國得唔得
用郵政局 空郵掛號

唔寫gift
近乎100%俾HMRC扣起
你俾稅先寄番俾你

自用
寫gift 會過到?
用郵政局 空郵掛號

出iphone 3g果年試過叫朋友係香港寫係杯咁寄過黎
用郵政局 空郵掛號

唔寫gift
你俾稅先寄番俾你

自用
寫gift 會過到?

睇你銀碼寫幾大
考完試
炒硬
通常幾時sem break?最長係邊個月既sem break?如果唔番香港有咩做?
rent 有時同bill 連埋一齊交, 如果係倫敦租會貴DD, btw 我都係英國讀緊
通常幾時sem break?最長係邊個月既sem break?如果唔番香港有咩做?

12月,3月至4月
我果間就復活節長啲
mostly hea
去ncl應該希思路再轉火車定ncl international airport落

NCL機場
去ncl應該希思路再轉火車定ncl international airport落

NCL機場

£500算唔算平 單程

唔算,算貴
有冇Swansea JJ
廢J嚟緊9月去讀
有冇Swansea JJ
廢J嚟緊9月去讀

我個friend civil
University of Birmingham 既sport and exercise sciences 同Coventry University既physiotherapy 應該點揀 個人想讀pt 想accept offer但係又驚萬一Birmingham clearing,變左有pt但又冇得讀好唔抵

你從咩角度出發做選擇?

自己對物理治療好有興趣,但係coventry呢間大學排名唔高,驚到時返香港冇人請,又好對唔住父母 洗咁多錢讀間唔岀名既大學。想揀Birmingham純粹因為間大學岀名啲,不過自己對sport and exercise sciences冇興趣。但係又驚如果唔accept offer,到時clearing有physiotherapy位流岀黎都讀唔到。

Birmingham好好多wo

但係好擔心讀sport and exercise sciences 到時想入physiotherapy master唔夠啲本身已經係物理治療既人爭

好矛盾

Ching 加我tg : wongy369
我下年bir sport science year1
同你有一樣疑問
用郵政局 空郵掛號

唔寫gift
你俾稅先寄番俾你

自用
寫gift 會過到?

睇你銀碼寫幾大

新機
htc u11
用郵政局 空郵掛號

唔寫gift
你俾稅先寄番俾你

自用
寫gift 會過到?

睇你銀碼寫幾大

新機
htc u11

唔連箱 寫used gift +~400-500hkd 應該無事
有無人準備係香港resit exam
用郵政局 空郵掛號

唔寫gift
你俾稅先寄番俾你

自用
寫gift 會過到?

睇你銀碼寫幾大

新機
htc u11

我都想寄部s8 plus
不過就覺得會要比tax
有無人讀Coventry University?
今年DSE去展覽有人介紹呢間U,
想知呢間好唔好,認受性高唔高?

恕我直言,認受性唔太高,典型學店

如果係物理治療呢
乞食科 almost confirm third hon

可以有咩打算?

here
有冇巴打讀bath 到時互相照應
有無人讀Coventry University?
今年DSE去展覽有人介紹呢間U,
想知呢間好唔好,認受性高唔高?

恕我直言,認受性唔太高,典型學店

如果係物理治療呢

呢層唔知啦。不過聽聞物理治療入行睇有冇qualifications多過邊間學校出

here

第一次resit,學校收我extra千幾港紙 仲要自己book british council 時間 有無巴打book過可唔可以分享下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞