英國留學吹水區 5月號

581 回覆
6 Like 13 Dislike
有無ching係leicester?

我 不個平時太接應該冇人識
有無ching係leicester?

我 不個平時太應該冇人識

如果畢業打算番香港 russell group個名重唔重要

咁緊係有好過無啦
你咪聽個st andrews白痴廢up添
不過你無其他u offer咩?
呢兩間都窄窄地喎

你就廢up,除左Oxbridge冇其他人有資格話st Andrews

當然PG嗰啲乜LBS另計

係咪要跑得快過保特
打波勁過姚明
先可以講佢地 ?
不如你講下你grad咗用st andrew啲精揾幾錢個月?

搵幾多未知住,不過肯定搵得多過你

除左Oxbridge冇其他人有資格話st Andrews
屌好撚型

Ching 想問下accommodation 既問題
Queen campus 住宿費係咪平過Durham campus?

你就廢up,除左Oxbridge冇其他人有資格話st Andrews

當然PG嗰啲乜LBS另計

係咪要跑得快過保特
打波勁過姚明
先可以講佢地 ?
不如你講下你grad咗用st andrew啲精揾幾錢個月?

屌好撚型

Queen campus 住宿費係咪平過Durham campus?

Yr1應該係睇college
自己揾個啲租居的話
就睇你自己揾咩

Year 2搬去Durham city 既話,出去租會唔會平D,我見accommodation 都唔平
下個sem 1 會去leeds exchange
想知邊間accommodation 比較平同好

你要平定好?

想近d campus 同乾淨d

Central village

但係central village 好多人爭

Charles Morris 不過catered

屌好撚型

自己揾個啲租居的話
就睇你自己揾咩

Year 2搬去Durham city 既話,出去租會唔會平D,我見accommodation 都唔平

睇你自己揀咩咩位置幾大咁
我下年Durham揀咗近圖書館studio 自己一個住
£190一個星期

有冇d below £150

屌好撚型

自己揾個啲租居的話
就睇你自己揾咩

£190一個星期

呢層你要自己揾下
我諗如果同人租屋可以去到below£100
不過要我有flat mates, 不了

咁我想問下,我year2既時候,個college係咪都跟住搬去Durham ?如果係咁既話,住宿費會唔會變?
另外我想問,除咗accommodation fee之外,仲有冇其他fees 要俾個college?

自己揾個啲租居的話
就睇你自己揾咩

£190一個星期

呢層你要自己揾下

咁我想問下,我year2既時候,個college係咪都跟住搬去Durham ?如果係咁既話,住宿費會唔會變?
另外我想問,除咗accommodation fee之外,仲有冇其他fees 要俾個college?

你fresher先要住college渣
Year2已經係要自己岀去揾地方
已經唔關college事
你當college係好似中學啲house咁啦
個college暫時唔會搬住
搬唒所有科先到college
Compulsory比錢就只係住宿
其他fees好似活動同冼衫就到時自己用先比

所以Year2就唔可以住學校?

£190一個星期

呢層你要自己揾下

Yr2 college就會踢你走叫你自己岀去揾地方
因為yr1要住college係用嚟比你識下朋友, freshers week, 一星期有兩晚catered, 方便參加活動咁
不過如果你yr2想keep住住都得, 不過要send email問

出去搵地方難唔難
Sussex撚留名

巴定絲
Sussex撚留名

Hi你跟邊班人玩

Hiii

呢層你要自己揾下

因為yr1要住college係用嚟比你識下朋友, freshers week, 一星期有兩晚catered, 方便參加活動咁
不過如果你yr2想keep住住都得, 不過要send email問

出去搵地方難唔難

逾早揾咪逾簡單

Btw,我已經放咗Durham 係first choice,但係點解仲未有得報accommodation

出去搵地方難唔難

逾早揾咪逾簡單

Btw,我已經放咗Durham 係first choice,但係點解仲未有得報accommodation

你咪已經揀咗college囉

但係應該仲要揀住邊種房?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞