英國留學吹水區 5月號

581 回覆
6 Like 13 Dislike
有無人讀jewellery design?

So far未聽過

真係咁冷門咩

So far未聽過

真係咁冷門咩

我art miss ma就係讀jewellery design
好少聽人講讀呢科 多蚊都係FA/photo/graphic/fashion
有冇人暑假返香港做過intern
我見好多都係5月interview 我6月先返去係咪一定冇工返
Push
我見好多都係5月interview 我6月先返去係咪一定冇工返

6月都有嘅
有無ncl人識sonita?

我覺得應該冇人會答你lol

So far未聽過

真係咁冷門咩

未聽過香港人喺英國讀

So far未聽過

真係咁冷門咩

未聽過香港人喺英國讀

有friend讀完 LCF

記得你講過ncl無人上連登

我冇講過呀
我剩係講過我個間同oxbridge 少炸

So far未聽過

真係咁冷門咩

未聽過香港人喺英國讀

第一次聽

So far未聽過

真係咁冷門咩

未聽過香港人喺英國讀

第一次聽

我好似以前college有師姐有讀 仲要撈得幾掂

So far未聽過

真係咁冷門咩

未聽過香港人喺英國讀

第一次聽

我個friend待業中

記得你講過ncl無人上連登

我冇講過呀
我剩係講過我個間同oxbridge 少炸

樓主讀邊間

唔自爆啦

So far未聽過

真係咁冷門咩

未聽過香港人喺英國讀

第一次聽

我個friend待業中

正路返香港應該有得做㗎
圈子細啫
想問UCL/Warwick/Cass 邊間既management msc好d?
已經有Cass同Warwick offer
有冇人喺London讀會踩單車返學
方唔方便危唔危險
而家搵緊accommodation
我見搭巴士或者tube同行路好似差唔多時間
所以問下踩單車好無
方唔方便危唔危險
所以問下踩單車好無

依家搵 唔會好多都full左咩

6月都有嘅

好多都6月就開始 但我6月頭先考完哂試 搞得嚟成6月中先返到香港
Apply咗份intern 本身佢想interview我 但一知道我6月中先返就即刻拒絕
宜家仲等緊其他
方唔方便危唔危險
所以問下踩單車好無

我淨係嚟讀summer school
搵緊6-7月喺邊度住
方唔方便危唔危險
所以問下踩單車好無

搵緊6-7月喺邊度住

喔 咁好易搵 student accommodation個約好多去到9月 所以好多人都會想搵人頂左個3-4個月(完term走人) 但可能要同個邊講清楚先
方唔方便危唔危險
所以問下踩單車好無

搵緊6-7月喺邊度住

喔 咁好易搵 student accommodation個約好多去到9月 所以好多人都會想搵人頂左個3-4個月(完term走人) 但可能要同個邊講清楚先

而家搵咗幾個
不過見返學要成半個鐘至9個字
所以先問下踩單車方唔方便
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞