英國留學吹水區 5月號

581 回覆
6 Like 13 Dislike

有冇join hksoc

垃圾狗也不屌

介唔介意講多d

想知

有雞有sp有酒鬼乜柒都有 正常都唔join

有雞

重點係比邊個食嘅
有冇ncl 撚
Pg 一個香港人都唔識

Pg好難同你溝通喎老闆

都唔係差好遠者

垃圾狗也不屌

介唔介意講多d

想知

有雞

重點係比邊個食嘅

雞唔係有錢就上得

Kong Soc嗰啲高級貨,睇唔起普通人ga
讀緊exeter foundation好撚大壓力,另外已報ucas另謀出路,收到Uea,Cardiff, Swansea, Leicester既conditional offer, 有冇巴打講下呢幾間u點樣
讀緊exeter foundation好撚大壓力,另外已報ucas另謀出路,收到Uea,Cardiff, Swansea, Leicester既conditional offer, 有冇巴打講下呢幾間u點樣

咩科?

咩科?

Economics

想知

有雞

重點係比邊個食嘅

雞唔係有錢就上得

Kong Soc嗰啲高級貨,睇唔起普通人ga

想屌

唔輪到你同我

咩科?

Economics

呢幾間經濟都普普通通,冇乜特別。不如睇下你鍾意邊類型學校而去揀啦
嚟緊諗住去英國讀同海洋有關嘅科
有冇巴絲知邊間uni 喺呢科出名/勁?
暫時淨係揾到uni of Southampton 好似唔錯
有無人報左exeter 我仲未收到decision

send email 去chur佢地
啲英國人做野好濕鳩
完左sem返返香港做廢青
有冇人知開賭波account邊間好 ladbroke?coral?定其他
同埋係咪冇得一定要連bank account 冇得入cash入去
有冇Sussex jj?
年尾去讀international year one,有咩要注意?
一去到想識番香港人先,應該點做?

Sussex jj here

sussex環境點?
黎緊6月去

巴定絲
拎咗unconditional offer係咪唔使考ielts?
拎咗unconditional offer係咪唔使考ielts?

ug building surveying 嘅話邊間好?
有冇人知開賭波account邊間好 ladbroke?coral?定其他
同埋係咪冇得一定要連bank account 冇得入cash入去

Bet365?
信用卡入錢
如果叫屋企人係香港寄部電話黎英國得唔得
用郵政局 空郵掛號
如果叫屋企人係香港寄部電話黎英國得唔得
用郵政局 空郵掛號

唔寫gift
近乎100%俾HMRC扣起
你俾稅先寄番俾你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞