英國留學吹水區 5月號

581 回覆
6 Like 13 Dislike
屌你一睇下你開過咩post覺得你假假地膠?

我下年係Stephenson college 呀,但係附近有冇超級市場,買餸方唔方便

Stephenson唔近town
想去最近sainsbury local都要行15-20分鐘
唯一好處就係學校就係隔離
你讀Anf/Psy/Pha?

Anf
希望meet 到requirement
我睇google map見到近Teesside有個shopping mall 入面有m&s Asda

多唔多mk😂

個到通常我比幾蚊人坐車去
唔多

好彩
你都係queen campus?
咁多ncl人嘅,新ac留個名先

hi

hi

幾時走呀

7月中

有冇諗住去旅行個d定on99吽到七月

Plan緊同囡囡去巴塞玩幾日
屌你一睇下你開過咩post覺得你假假地膠?

我下年係Stephenson college 呀,但係附近有冇超級市場,買餸方唔方便

Anf
我睇google map見到近Teesside有個shopping mall 入面有m&s Asda

多唔多mk😂

唔多

咁附近有冇gym room?

Anf

多唔多mk😂

唔多

咁附近有冇gym room?

今年queens
下年Durham
Stephenson行兩步就係學校gym+sports hall
舉到你傻都得

我想問下D college 既活動係咪一定要去?可唔可以全部揀唔去
留個靚名
咁多ncl人嘅,新ac留個名先

hi

hi

幾時走呀

7月中

有冇諗住去旅行個d定on99吽到七月

Plan緊同囡囡去巴塞玩幾日

去埋Madrid la 我覺得多d好嘢食
Reading 比左unconditional offer我啦

Congrat
Reading 比左unconditional offer我啦

Congrat

但你唔係諗緊去澳洲咩
留個靚名

Hi
留個靚名

Hi

樓主你好
想問下呢到有冇statistics 高手 ?求賜教

你用邊間銀行
個機仔就咁去銀行攞就得,海外過錢都冇問題啊
我用HSBC global transfer 唔洗收手續費

Barclays 有無機仔?佢無比過我

你用邊間銀行

Congrat

但你唔係諗緊去澳洲咩

唔澳洲啦 sem1要下年先開學

喔 咁你俾心機啦
留個名先
留個名先

hi 你係巴定絲

你用邊間銀行

Barclay就唔知了 問下銀行點搞
留個名先

hi 你係巴定絲

留個名先

hi 你係巴定絲

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞