英國留學吹水區 5月號

581 回覆
6 Like 13 Dislike
有冇Sussex jj?
年尾去讀international year one,有咩要注意?
一去到想識番香港人先,應該點做?
年尾去讀international year one,有咩要注意?

Sussex jj here

講多啲想識咩朋友 hk?local?其他? 其實兩個都識到好多,係睇你點去識啫

其實係驚去到人好悶 始終人在異鄉 點都驚驚地

想識班酒肉朋友咪join hksoc
正正常常join 多啲唔同soc 識下local 練溝通都唔錯

Thanks!你係邊讀

Ncl唔係點答你咁多

讀咩科

M&m
有無ching係leicester?

我識

想識班酒肉朋友咪join hksoc
正正常常join 多啲唔同soc 識下local 練溝通都唔錯

Thanks!你係邊讀

Ncl唔係點答你咁多

讀咩科

M&m

姐係咩野

驚自爆
留名
英國bet365 開ac一定要用信用卡?

廢話
你想用現金賭?

馬會開戶唔洗ga ma咁姐係唔洗賭

咁你開左戶,網上落注唔用信用卡用咩?

halo,多香港人?

halo,多香港人?

一班3成香港人 6成大陸人 1成其他

halo,多香港人?

咁算多香港人。強國人全世界都多啦
有無人讀Coventry University?
今年DSE去展覽有人介紹呢間U,
想知呢間好唔好,認受性高唔高?

讀咩
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Coventry_University
Btw排名只供參考

Communication or event

恕我直言,認受性唔太高,典型學店

讀咩
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Coventry_University
Btw排名只供參考

Communication or event

Event management?

係呀

halo,多香港人?

如果係media既科呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞