英國留學吹水區 5月號

581 回覆
6 Like 13 Dislike
想問問有無巴絲讀緊UCA或者UAL,我報左呢兩間嘅MA in Fashion Photography, 兩間都收,上網睇啲資料又覺得唔夠中肯,想問下有讀嘅巴絲覺得呢兩間點

Ual邊間?

LCF

我唔太熟LCF 驚比錯information你 但聽朋友講LCF其實fashion黎講係好過CSM 好似係 同埋LCF個名係arts好似都幾響 但你讀photo 幫唔到手sorry
利申 真係唔熟
有無人無用UNiDAYS個app
無用開嘅快D down黎用
買野好多地方都有折
之前adidas上網買都話唔比用promotion code
點知去門市試完碼即時買埋
諗住多口問句有無student discount
佢就話有 UNiDAYS ONLY 重要係20%Off
各位巴絲無用開就快D down黎用
買野平D開心D

多謝你
買野好多地方都有折
之前adidas上網買都話唔比用promotion code
買野平D開心D

多謝你

岩岩down左睇下 已經有野想買
買野好多地方都有折
買野平D開心D

多謝你

記住email要用uni果個註冊
買野好多地方都有折
買野平D開心D

多謝你

love honey都有
買野好多地方都有折
買野平D開心D

多謝你

National express都有25%OFF 答coach番機場又平D又可以買多D野啦
想問問有無巴絲讀緊UCA或者UAL,我報左呢兩間嘅MA in Fashion Photography, 兩間都收,上網睇啲資料又覺得唔夠中肯,想問下有讀嘅巴絲覺得呢兩間點

Ual邊間?

LCF

我唔太熟LCF 驚比錯information你 但聽朋友講LCF其實fashion黎講係好過CSM 好似係 同埋LCF個名係arts好似都幾響 但你讀photo 幫唔到手sorry
利申 真係唔熟

有朋友LCC讀photography
有無人有辦student visa的攻略?我想問如果院校個邊唔使我提供英語水平證明,ielts係咪都一定要考?
有無人有辦student visa的攻略?我想問如果院校個邊唔使我提供英語水平證明,ielts係咪都一定要考?

讀咩先?uni/college?visa student有攻略架咩

讀咩先?uni/college?visa student有攻略架咩

postgrad。唔想考ielts

上網填資料 計準邊日要拎到visa 執齊文件 上去交文件 比錢 等通知 拎番 係咪指呢D
LM

Hi

樓主係邊頭讀
Newcastle d人上水

其實我問fd借ac留個言咋

佢以家有無男朋友

好似有?唔太清楚

其實我問fd借ac留個言咋

佢以家有無男朋友

好似有?唔太清楚

Btw我地係咪講緊同一個人?
買野好多地方都有折
買野平D開心D

多謝你

識嘢喎
LM

Hi

樓主係邊頭讀

南部
有冇人summer stay behind返工? 搵工中

Office工?

Ual邊間?

LCF

利申 真係唔熟

有朋友LCC讀photography

可唔可以請你朋友講多啲

Office工?

係啊 對上一份係香港做 marketing intern, 但係呢邊apply marketing既暫時都unsuccessful 依家有intern/summer job都會肯做

Office工?

係啊 對上一份係香港做 marketing intern, 但係呢邊apply marketing既暫時都unsuccessful 依家有intern/summer job都會肯做

South Wales 你肯唔肯

真係咁冷門咩

未聽過香港人喺英國讀

有friend讀完 LCF

第一次聽

我好似以前college有師姐有讀 仲要撈得幾掂

我個friend待業中

正路返香港應該有得做㗎
圈子細啫

香港真係有得做?其實我grad左一年做過幾份intern無長工,而家做緊office
諗緊返香港

我係UCA grad lol 邊個campus?
有無人讀jewellery design?

識有人讀但有冷門學校

都係UAL, UCA, Birmingham city,定係啲乜乜jewellery school

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞