英國留學吹水區 5月號

581 回覆
6 Like 13 Dislike
Newcastle d人上水

Hello
有冇人summer stay behind返工? 搵工中

Office工?

係啊 對上一份係香港做 marketing intern, 但係呢邊apply marketing既暫時都unsuccessful 依家有intern/summer job都會肯做

依家apply好似太遲啦
想問問有無巴絲讀緊UCA或者UAL,我報左呢兩間嘅MA in Fashion Photography, 兩間都收,上網睇啲資料又覺得唔夠中肯,想問下有讀嘅巴絲覺得呢兩間點

我係UCA grad lol 邊個campus?

rochester
大家點睇SOAS?排名上就唔及其他大學既,但都有唔少人對呢間既評價幾高,如果我想讀Politics既話,呢間揀唔揀得過?
Newcastle d人上水

其實我問fd借ac留個言咋

佢以家有無男朋友

好似有?唔太清楚

Btw我地係咪講緊同一個人?

佢last name係?

唔記得 你形容下佢?
我地德高望重嘅admin(拜一拜先
大家點睇SOAS?排名上就唔及其他大學既,但都有唔少人對呢間既評價幾高,如果我想讀Politics既話,呢間揀唔揀得過?

Social science 係ok嘅
同埋UoL
排名唔高係因為佢主要開social science 同非洲研究

我有得罪過你?

Social science 係ok嘅
同埋UoL
排名唔高係因為佢主要開social science 同非洲研究

原來係咁 Thanks
想問問有無巴絲讀緊UCA或者UAL,我報左呢兩間嘅MA in Fashion Photography, 兩間都收,上網睇啲資料又覺得唔夠中肯,想問下有讀嘅巴絲覺得呢兩間點

我係UCA grad lol 邊個campus?

rochester

我就係Rochester campus... 環境唔算好好,好細,我自己覺得大部分tutor都好好人好幫到你。我去過photography department覺得設施都算新。個town真係悶到嘔,不過真係可以專心讀書,出London都唔駛一個鐘。

當然LCF有名啲啦,但聽人講lcf大部分tutor都好衰唔會理你 (不能作準 ) 係倫敦生活就多姿多彩啲

只供參考 lol
LM

Hi

樓主係邊頭讀

南部

Brighton定Southampton
LM

Hi

樓主係邊頭讀

南部

Brighton定Southampton

都唔係
但唔講你知

我有得罪過你?

冇,admin 係我心目中都係好勁,所以要拜下,拜完可能有名校收

我有得罪過你?

冇,admin 係我心目中都係好勁,所以要拜下,拜完可能有名校收

你一係好憎我 一係唔識我
呢兩個原因都令我覺得你好on9
好想食魚肉燒賣呀 有冇巴絲知邊到有?黎左咁多年都唔覺得邊到有得食
利申 魚肉燒賣死忠

佢以家有無男朋友

好似有?唔太清楚

Btw我地係咪講緊同一個人?

佢last name係?

唔記得 你形容下佢?

btw師兄你次次留言都唔同名

巴打唔見左

留個名仔先
有人係soton咩?
留個名仔先

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞