英國留學吹水區 5月號

581 回覆
6 Like 13 Dislike
16 grad左都留個名先

返咗香港?
訓先
訓先

Good nite
Sussex撚留名

Hi你跟邊班人玩

言下之意 樓主你識好多人係我呢邊
有無ching係leicester?

多唔多樹仁升上黎
Sussex撚留名

Hi你跟邊班人玩

言下之意 樓主你識好多人係我呢邊

問吓啫
有無ching係leicester?

知佢邊個不過佢好少出黎玩 有啲摺
想問Southampton 既天氣係咪無咁濕鳩

同埋你地有無玩Kong soc d 活動?

都係成日落雨都無其他地方咁凍
(唔代表唔凍
Ncl同reading都比左unconditional offer 點揀好 讀econ and politics

睇科排名兩間都係around25-30
你都係睇地方自己鍾意咩啦
反正都無咩大分別

如果畢業打算番香港 russell group個名重唔重要

咁緊係有好過無啦
你咪聽個st andrews白痴廢up添
不過你無其他u offer咩?
呢兩間都窄窄地喎

你就廢up,除左Oxbridge冇其他人有資格話st Andrews

當然PG嗰啲乜LBS另計
Ncl同reading都比左unconditional offer 點揀好 讀econ and politics

反正都無咩大分別

咁緊係有好過無啦
呢兩間都窄窄地喎

自己知自己事 成績唔好 等緊exeter 之後可能報clearing 不過唔知報邊間好

希望你有Exeter
唔好放棄

其實exeter真係咁好?如果我clearing報durham warwick ucl icl呢d係咪發夢

g5好似唔收clearing

反正都無咩大分別

咁緊係有好過無啦
呢兩間都窄窄地喎

你就廢up,除左Oxbridge冇其他人有資格話st Andrews

當然PG嗰啲乜LBS另計

係咪要跑得快過保特
打波勁過姚明
先可以講佢地 ?
不如你講下你grad咗用st andrew啲精揾幾錢個月?

搵幾多未知住,不過肯定搵得多過你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞