英國留學吹水區 5月號

581 回覆
6 Like 13 Dislike
讀邊間都要打飛機
Sussex撚留名

Hi你跟邊班人玩

Hiii

Hi
16 grad左都留個名先

返咗香港?

係 做左一年野了
過來人睇下有無野幫到手答下
16 grad左都留個名先

返咗香港?

係 做左一年野了
過來人睇下有無野幫到手答下

Lovely
Glasgow有冇印撈賣

見過最平45p

邊度邊間please

George Street間Oaka有 40p好似 愛佳都可能有

thanks 愛佳 google唔到係邊

係Hope street 不過好up dup經過都唔覺眼

Thanks

high street 老友記茶餐廳隔離有間叫all in one 45p包
仲有賣其他香港野 燒賣蝦餃
學生仲有九折
Sussex撚留名

Hi你跟邊班人玩

Hiii

Hi

巴打讀sussex?
有冇人讀過/讀緊/準備讀Warwick? 揀宿有咩注意?有冇人住過study inn studio? 會不會好遠?可不可以兩人住一間?謝謝解答
Ncl住宿有無咩好介紹

想住學校定private student accommodation 定自己租
Ncl住宿有無咩好介紹

想住學校定private student accommodation 定自己租

第一同第二有咩分別

學校個啲真係under學校名學校管,但好多都好撚柒遠同環境差,多數local住加上玩到好撚癲,有fd住咗半年頂唔順自己搬返出去住
私人嘅就環境好啲 同好多都係around campus(5-10mins walk)
Ncl住宿有無咩好介紹

第一同第二有咩分別

學校個啲真係under學校名學校管,但好多都好撚柒遠同環境差,多數local住加上玩到好撚癲,有fd住咗半年頂唔順自己搬返出去住
私人嘅就環境好啲 同好多都係around campus(5-10mins walk)

驚識唔到朋友夾租 如果學校有咩好介紹

學校認真唔建議 住私人啦 想摺啲咪住單人房包哂開放式廚房同廁所 想識下fd咪住share 廚房嘅studio
Ncl住宿有無咩好介紹

第一同第二有咩分別

學校認真唔建議 住私人啦 想摺啲咪住單人房包哂開放式廚房同廁所 想識下fd咪住share 廚房嘅studio

Share廚房studio係私人?

兩個都有,睇你想同咩人住
如果你份人social開唔怕嘈咪簡學校嗰啲,想靜少少咪私人

第一同第二有咩分別

想識朋友

講多啲想識咩朋友 hk?local?其他? 其實兩個都識到好多,係睇你點去識啫

想識朋友

講多啲想識咩朋友 hk?local?其他? 其實兩個都識到好多,係睇你點去識啫

其實係驚去到人好悶 始終人在異鄉 點都驚驚地

想識班酒肉朋友咪join hksoc
正正常常join 多啲唔同soc 識下local 練溝通都唔錯

想識朋友

其實係驚去到人好悶 始終人在異鄉 點都驚驚地

想識班酒肉朋友咪join hksoc
正正常常join 多啲唔同soc 識下local 練溝通都唔錯

Thanks!你係邊讀

Ncl唔係點答你咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞