周杰倫把聲究竟發生咩事

477 回覆
586 Like 15 Dislike
https://youtu.be/9KBBYv5neMk

爛到沙到出唔到聲既聲?
咁又真係好難令人相信一個唔識唱歌既人會喺live還原到擱淺既,同埋巴打既然你話佢啲歌唔難唱咪求其錄返首擱淺上黎比其他師兄大開眼界囉
死忠真係好低質 係咁搬龍門
話佢唔識唱歌 你就話高音
話佢d歌唔難唱 你就叫人唱
即係屌人演技唔好 要出去拍戲比你睇
早幾頁見你講on9野已經廢事笑你
你又要自己衝出黎柒好心見識小就咪撚出黎獻醜啦
一齊唱批上黎比呢到d師兄評下囉 你咁識唱歌既野
佢啲歌高音得黎唔刺耳,例如擱淺高潮仲會聽得好爽,證明佢唔係一味鳩上啦

真係希望你係假膠 咁弱智既野都講得出
笑咗,呢度個個巴打都話佢啲歌唔易唱,係得你一個咁特別話佢啲歌唔難唱,邊個知你係咪鳩up最好既驗證方法咪你自己錄一段上黎比各位巴打評下
你一開波就話佢唔識唱歌。都唔係得我一個質疑你啦,前面咪已經有個音樂channel話周董識唱歌,你咁勁咪拍返條片講佢邊度邊度唔識唱,咁先有說服力㗎嘛
https://youtu.be/Y6CJV2BUlhE
巴打專業過高曉松
唔計高音,希望你唔係剩係聽過Jay啲情歌啦,如果唔係應該都唔會講得出佢啲歌易唱。一係你都係假膠
咁睇黎400 幾個正評既人都要唱比你聽咁你識唱歌 依家咪邀請你一齊唱囉 又唔回應
多數都係降半key 冇咩問題
用連登正評打飛機
我就不了啦,我認我唱唔到咁高音,次次唱親都炒既,廢是獻醜
ok
無睇開支那節目 仲要拎支那節目做例子已經知腦殘,同你講真係晒氣
個作者連個網都Del左
探病
有時唔係下下以為自命不凡與眾不同就岩
其實係你地幾隻死忠唔撚識野係到亂吠昨
ok
見到呢度已經知唔洗同你繼續討論落去,巴打言下之意即係支那所有音樂人都係廢既,都不如連登音樂家
佢地只係會睇duo 唔會理其他
咪玩 未有人 唱黑色幽默超越到Jay, 我聽哂 研究哂 你地收收皮先 成班鳩up帝 識少少扮代表
同fans唱k都cap唔少水啦
咁你就收收皮先啦、講到自己咁識,叫人唱自己唔唱
我不嬲都講緊佢啲歌難唱
你講到咁易咪唱囉又唔敢唱,其實係咪你唱唔到?
你係街見列有弱智叫你唱歌佢聽你會唔會即刻做?一齊唱就唔同講法
你越嬲我就越覺得你唱唔到其實人少少認咗佢咪算,擱淺上唔到好正常,唔會冇面
2013 Eason’s life 都唔叫靚咩
嬲我就唔會啦,上連登認真?
好心啦講真,下下只係識中港台音樂,
聽多d唔同野開下眼界啦
有咩推介,日本黎講我最近諗住聽宇多田光同椎名林檎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞