結果廿萬買左jazz rs

457 回覆
14 Like 83 Dislike
樓主 唔洗理會 記得買前後車Cam

有送
廿萬買Jazz
萬士得柒到西咁,傻西先買,golf仔都屈撚死呢d廢車,要樣無,要馬力又無

你幾耐無睇萬事得啲車
日本最有心機造車現今計係佢

買新車除咗講牌子香港仲要講代理
皇冠
大昌行
買架A180好過啦
老老實實買左都返唔到轉頭
不過一炮+新牌+jazz新車真係未見過
我一年前新牌20個已經買到架落地3年到既C200
基本上同新車差唔多,不過真係好彩先搵到..
但jazz都叫做維修保養平,渣幾年想換個二手價都夠硬,叫做算係咁啦

不過一睇到新車jazz 20個真係笑左
買架A180好過啦

一陣俾人話充大頭鬼架
樓主唔洗理會
你20個買返黎 唔係用到佢0嫁ma
玩2-3年 放到1x個 都叫賺

相反你買架RJ車 落地唔見10個 咪仲
買架A180好過啦

一陣俾人話充大頭鬼架

A180 不如出返Golf 算
屌你廿萬jazz

12年golf R 廿八萬都有部

好似係
比我寧願買Prius c,反正腳車嘅話夠慳油
屌你廿萬jazz

好似係

真係笑死
屌你廿萬jazz

好似係

真係笑死

幾萬蚊有部GTR 仲買Golf R
人地都話鐘意新車,你班連登仔就話二十萬二手可以買咩車...
九唔撚搭八
Golf係好車
5000公里都可以死一次波箱

你咁講 Audi 都一樣啦
不過人地保養做足
同埋 mk7 冇咩有人壞囉

自己上fb gp睇啦 日日都有mk7上拖車
Golf係好車
5000公里都可以死一次波箱

瞓咗幾耐?

唔信既可以繼續買 繼續整
交足保護費既都無乜所謂既
人地都話鐘意新車,你班連登仔就話二十萬二手可以買咩車...
九唔撚搭八

咪係
處女同公廁都有得拉埋一齊講
的確係處女既

處女肥婆同靚模咁比較囉
大家冷靜 無人買新車邊有二手車放 係咪先
的確係處女既

處女肥婆同靚模咁比較囉

kia morning 就肥婆姐
jazz 咁多人要, 頂多係普通樣毒絲
岩岩上28car㩒左一㩒,廿萬第一頁有以下:
BMWZ4 2011
BMW 750Li 2009
Benz E350 coupe 2011
Porsche Cayenne GTS 2008
VW Golf R 2010
Infiniti Q50 2014

而且係人都知28car個價係要講9折
真係唔係想恥笑OP, 但係樓上是但一架都好過Jazz啦下嘛
BMWZ4 2011

🤤
BMWZ4 2011

點解新車同二手車都有得比較
你會唔會3000蚊執部2手ip7 然後話apple store比$6388 行出黎果D人on居
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞