結果廿萬買左jazz rs

457 回覆
14 Like 83 Dislike
係咪貪佢可以變Smart For2
😂😂😂😂😂😂😂😂
係咪貪佢可以變Smart For2
😂😂😂😂😂😂😂😂

睇厭左去撞一撞就轉款
其實車呢樣野,鐘意就ok

高登到連登都證實左一樣野,逢紅必反,逢反必紅
https://youtu.be/g_UqhMgmn2Q

好撚On9 呀,睇親都笑死,仲要信哂個下先死
P牌好大機會hi花
比著我兩三萬買架二手jazz/corolla操住先再慢慢儲錢買2b1a新車

Sport plus 加3度 樓主都應該裝一個

Sport plus 加3度 樓主都應該裝一個

踩到盡同貨車差唔多快
買部新車姐 都俾人負皮
算啦都米已成炊 以腳車計係ok既 代步既野冷氣夠 油夠慳就ok 性能不必要求太多
負皮係因為巴打們鄧你唔值姐

Ps冇俾負皮
因為大家都重停留緊十萬一架collora年代,但而家買架collora都十八萬幾……

但樓主都重停留緊三十萬一架歐洲車,但而家買架 golf 都係廿萬......
買jazz唔on9
但20萬買jazz就一定係on9
因為大家都重停留緊十萬一架collora年代,但而家買架collora都十八萬幾……

但樓主都重停留緊三十萬一架歐洲車,但而家買架 golf 都係廿萬......

我有格價啦 都話係因為想要日本車
成個post一個正皮都無
成個post一個正皮都無

雖然我覺得rs 幾好
但買新車咁貴.. 負皮
一個人屌你on9 咁有好可能係屌你條友唔識 係on9

一班人屌你on9 , 咁你自己諗下係咩回事啦下

不過無所謂嘅,你覺得開心咪得

全部人都係鄧你唔抵姐
純粹當腳車用,ok
如果抱有小小玩車既心態,買呢架不如唔好買,好撚柒
唔係連登仔唔鐘意jazz,而係廿萬依個budget 買到更加好更加舒服嘅車啫
不過點解唔買架2手車學下嘢先呢?反正都會hi 下碰下
Jazz/Fit RS 個樣係幾靚既

但廿萬我唔會買
買jazz唔on9
但20萬買jazz就一定係on9

買 jazz 其實冇乜嘢 但用廿萬買架新嘅 jazz 就傻仔
重要係新牌 好心就攞幾萬買架錢七操吓先啦

咁點解新牌買golf mazda3就唔係傻仔

你睇下Jazz 15年車剩返14萬,仲未計你新牌撞過 wor

20萬買到架上100km轉個大彎都搞到條女成個身側曬既車,我接受唔到...

20萬買到架上100km轉個大彎都搞到條女成個身側曬既車,我接受唔到...

20萬budget 有咩車可以100km 轉大灣個身唔會側?

20萬budget 有咩車可以100km 轉大灣個身唔會側?

clio?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞