結果廿萬買左jazz rs

457 回覆
14 Like 83 Dislike
無聽到連登仔既建議

Between 唔好op撞車圖

幻覺黎 呃我唔到

幻覺黎 呃我唔到

安全性第一

幻覺黎 呃我唔到

安全性第一

個人冇事先做到世界第一㗎嘛
琴晚你坐Jazz, 你死左啦

好彩買GTR
日本車潰縮區嚟架。你地識條春咩

利。fit
樓主分期供定一炮過,想跟

一期

有錢做咩要分期供

一期

錢做咩要分期供
廿雞買jazz 咁做咩唔買jade 都係1.5 但係多個turbo又可以坐多個

一期

錢做咩要分期供

大把大頭鬼學人死充,咩CLA ,p100d果炸
廿雞買jazz 咁做咩唔買jade 都係1.5 但係多個turbo又可以坐多個

香港做腳一定係短車
Welcome 巴打

香港做腳一定係短車

P牌 覺得 架車細d好泊d
手波定自動波?有無部車既內龍睇睇

香港做腳一定係短車

要易泊,可以一炮過比廿皮買 Jazz,我寧願比多少少買A250/120i/Golf GTI 再供,有 turbo 用落爽好多

香港地緊係自動波 新車未到手

香港做腳一定係短車

要易泊,可以一炮過比廿皮買 Jazz,我寧願比多少少買A250/120i/Golf GTI 再供,有 turbo 用落爽好多

120 m sport 25萬

香港做腳一定係短車

揸熟左先再換車都得既 又唔係用成世

本身連登仔有建議個幾部都有睇過,有諗過買golf,但想要日本車多d,覺得易養d

Mazda3唔買係因為條女唔中意
廿皮買雀屎

我都係新Jazz RS 車主

內籠 Jazz 無得輸

當初都係Ractis Note 同Jazz 揀
Note 一定最大個內籠 後座最舒服
ractis 天幕正
Jazz 外形正 內籠有

但Jazz 真係皮薄 同埋唔夠快

香港做腳一定係短車

揸熟左先再換車都得既 又唔係用成世

本身連登仔有建議個幾部都有睇過,有諗過買golf,但想要日本車多d,覺得易養d

Mazda3唔買係因為條女唔中意

條女鐘意 Jazz ... 呢個好女友黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞