結果廿萬買左jazz rs

457 回覆
14 Like 83 Dislike
乜買雞蛋殼黎揸咁睇唔開
雖然廿萬仲有好多選擇 但jazz 都未至於係垃圾呀
jazz rs 好野黎wo
個樣完爆polo golf note prius先
你唔中意個brand都無計
空間使用真係比100分, 細車比你裝到勁多野
Jazz

點解連登仔對jazz咁反感

我都想知

因為同一個價位 大把車屌打jazz
Mazda 設備又多 車身硬淨又安全唔買
係都要買架紙做既

Jazz 雙氣袋 側撞,後撞都死得人

GK5撞過一次人地小路出大路欄腰隊落人地架I30到
撞個野大概70左近
比個氣袋爆親隻手
車就total
人就冇事

架車摺先就到道力唔傷人

撞I30都total,撞貨車我估你已經死左

摺咗半架車都唔傷人
20個我買架2手gti7唔好

做MK一撚流

做MK都好過屌公廁窮撚,

況且而家D MK 好有錢

... 咪住,其實樓主係唔係假膠

屌你買架jazz姐就俾人當假膠
廿萬買jazz

有咩問題
除左2手價諗唔到理由買jazz
買jazz
200000買jazz
jazz真係好柒 又慢
坐滿人上斜無力
新牌反而應該買二手操左先,渣一年你就知自己想渣咩車,咁快拎廿萬出黎買新車

新牌都預左hi 花撞花,到時肉痛到你死
其實如果以新車計 有保用又差唔多價位既r周車真係冇得輸
乜顏色呀ching
20萬買舊垃圾

駁唔到
樓豬真係好柒
好買唔買 買架行出黎比人笑到臉黃嘅雀屎
慢慢享受踩到爆偈都唔去嘅滋味啦
真係人唔笑狗都吠
20萬買舊垃圾

駁唔到

X2
你買架golf仔
皮費差不多

都話0認識唔敢買二手住

操車先要買二手,一陣一過唔小心出入撞爆左賣出去比人扣10%,你用10萬2手價,同用20萬新車價去乘,都已經差1萬,

新車落地又冇10%

20皮唔加多少少買H1既 不過要年年驗車+15年車
坐滿人上斜無力

rs版唔覺
利申: 試過放4條鈴係車尾箱+滿人.

不過一手買係唔抵. 15年車都係10個左右.
20真個係買golf 好過啦
樓豬真係好柒
好買唔買 買架行出黎比人笑到臉黃嘅雀屎
慢慢享受踩到爆偈都唔去嘅滋味啦
真係人唔笑狗都吠

可以裝返個Pedal box加返3度

都話0認識唔敢買二手住

操車先要買二手,一陣一過唔小心出入撞爆左賣出去比人扣10%,你用10萬2手價,同用20萬新車價去乘,都已經差1萬,

新車落地又冇10%

買得honda就係唔想養個陣太煩
手波定自動波?有無部車既內龍睇睇

我都係新Jazz RS 車主

內籠 Jazz 無得輸

當初都係Ractis Note 同Jazz 揀
Note 一定最大個內籠 後座最舒服
ractis 天幕正
Jazz 外形正 內籠有

但Jazz 真係皮薄 同埋唔夠快

咁係因為你未睇過m3個籠咋傻仔

都話0認識唔敢買二手住

新車落地又冇10%

買得honda就係唔想養個陣太煩

其實佢d油唔厚 high左好易見底漆
揀多次唔會買全車車 或者揀部crz好過
手波定自動波?有無部車既內龍睇睇

我都係新Jazz RS 車主

內籠 Jazz 無得輸

當初都係Ractis Note 同Jazz 揀
Note 一定最大個內籠 後座最舒服
ractis 天幕正
Jazz 外形正 內籠有

但Jazz 真係皮薄 同埋唔夠快

咁係因為你未睇過m3個籠咋傻仔

咁mazda3都貴d既
Jazz 係闊

但 Mazda3 仲闊!

Mazda 完勝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞