結果廿萬買左jazz rs

457 回覆
14 Like 83 Dislike
二手歐洲車就話易壞啲難養啲
既然買得一手 20粒筆直就買golf啦 基本上原勝jazz
除左二手價唔夠硬淨
揸過dsg之後 日本啲cvt垃圾嚟
買 jazz 其實冇乜嘢 但用廿萬買架新嘅 jazz 就傻仔
重要係新牌 好心就攞幾萬買架錢七操吓先啦
可能樓主好有貨呢
廿幾萬濕濕碎啦
買 jazz 其實冇乜嘢 但用廿萬買架新嘅 jazz 就傻仔

咁點解新牌買golf mazda3就唔係傻仔
可能樓主好有貨呢
廿幾萬濕濕碎啦

窮撚黎

餓唔死個種
不過如果比廿萬我
我會買架二手A250 / CT200h啦
廿萬仲要一炮買Jazz

真係好正
廿萬仲要一炮買Jazz

真係好正

老實講我幾滿意架車
不過主因一定係我唔識車
加多少少買架全新Golf Comfortline 都仲得

甚至Benz A180
咁多人屌
個樣唔差既,唔好咁啦
咁多人屌
個樣唔差既,唔好咁啦

個樣好Come睇,又夠闊落
但係連登就比人屌到一文不值
對jazz rs 個樣情有獨鐘(唔係依家最新果款)
自己鐘意咪得囉
洗咩理人

係on9左少少姐

新牌買新車一定係傻豬架啦⋯⋯只不過買架性價比高啲嘅冇咁傻啫
Jass係好車黎
不過趕時間就唔好渣車了

Jazz Seat Down位最大又Flexiable,慳油,維修易同平,二手價硬
呢D 其他廿幾萬車價果D 車比唔上
之前買二手 polo 壞都冇壞過,揸到宜家就換車都好健康

Jazz Seat Down位最大又Flexiable,慳油,維修易同平,二手價硬
呢D 其他廿幾萬車價果D 車比唔上

人唔笑狗都叫
死左都唔知咩事
有調查發現好多新牌仔死因係買平車或者雞車
咁多人屌
個樣唔差既,唔好咁啦

連登仔覺得jazz直頭係垃圾
咁多人屌
個樣唔差既,唔好咁啦

連登仔覺得jazz直頭係垃圾

個個都咁諗嫁啦
傻,不過你啲錢,鍾意點洗都得
因為大家都重停留緊十萬一架collora年代,但而家買架collora都十八萬幾……
自己鐘意咪得
0正皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞