結果廿萬買左jazz rs

457 回覆
14 Like 83 Dislike
其實上年六月行 Audi showroom,15年 A3 1.4 都係廿四萬,大方又得體

咁撚細部有幾得體呀

咁你覺得 jazz 大部啲咩?

人地買廿萬車唔通搵架 s class 比呀?

所以咪笑鳩緊樓主囉,做咩姐你?
講事實又嬲豬,a3有幾得體呀
因為大家都重停留緊十萬一架collora年代,但而家買架collora都十八萬幾……

20萬買到架上100km轉個大彎都搞到條女成個身側曬既車,我接受唔到...

20萬budget 有咩車可以100km 轉大灣個身唔會側?

Mazda 3 已經得,又唔係90度L彎

e.g. 大老山去吐露港上橋 / 馬鞍山去吐露港上橋

個隻灣你肯定你同乘客唔會側身?
其他車唔評論

叫人買vw車會唔會有d 靠害新牌仔
買得新車就梗係唔想整車
唔敢講DSG設計有問題
但D人成日都話玩vw 既dsg 要好似揸棍波車咁
否則個極力子好易過熱
樓主新牌點識錫住個DSG玩
除非樓主過左保養即刻換車就當我無講過

如果樓主諗住長揸唔飛
Jazz RS 唔差
除左安全氣袋得兩個差d之外
GK 既已經用左高強度鋼材
新cvt定期保養已經好少獲氣
只係cvt 反應慢係真
jazz 真係咁差就無香港人買啦
本田d sales 就唔會咁串啦

Btw 買左就唔使理其他人
享受駕駛樂趣啦

多謝支持
萬士得柒到西咁,傻西先買,golf仔都屈撚死呢d廢車,要樣無,要馬力又無

H車打手終於出現
萬士得柒到西咁,傻西先買,golf仔都屈撚死呢d廢車,要樣無,要馬力又無

H車打手終於出現

H車打手
手波定自動波?有無部車既內龍睇睇

我都係新Jazz RS 車主

內籠 Jazz 無得輸

當初都係Ractis Note 同Jazz 揀
Note 一定最大個內籠 後座最舒服
ractis 天幕正
Jazz 外形正 內籠有

但Jazz 真係皮薄 同埋唔夠快

咁係因為你未睇過m3個籠咋傻仔

我講呢3架車 你又彈架M3 出黎 你唔好話巴士 飛機
因為大家都重停留緊十萬一架collora年代,但而家買架collora都十八萬幾……

20萬買到架上100km轉個大彎都搞到條女成個身側曬既車,我接受唔到...

20萬budget 有咩車可以100km 轉大灣個身唔會側?

Mazda 3 已經得,又唔係90度L彎

e.g. 大老山去吐露港上橋 / 馬鞍山去吐露港上橋

個隻灣你肯定你同乘客唔會側身?

次次都100km 去架啦,唔信算

H車打手終於出現

H車打手

黎左車台幾耐 有信 Jazz post 直情係佢開

內籠 Jazz 無得輸

ractis 天幕正

Mazda 3 wor
廿萬新車,一定係Golf,講多無謂
其他車唔評論

買得新車就梗係唔想整車
唔敢講DSG設計有問題
否則個極力子好易過熱

如果樓主諗住長揸唔飛
Jazz RS 唔差
只係cvt 反應慢係真

享受駕駛樂趣啦

多謝支持

整你丫媽波罩你
新車可以有咩整

樓主
咁多人屌
個樣唔差既,唔好咁啦

個樣好Come睇,又夠闊落
但係連登就比人屌到一文不值

下。。。你啲品味

內籠 Jazz 無得輸

ractis 天幕正

Mazda 3 wor

咁我都知佢講緊Mazda3 佢打m3咪打返m3
樓主 唔洗理會 記得買前後車Cam
其他車唔評論

買得新車就梗係唔想整車
唔敢講DSG設計有問題
否則個極力子好易過熱

如果樓主諗住長揸唔飛
Jazz RS 唔差
只係cvt 反應慢係真

享受駕駛樂趣啦

多謝支持

整你丫媽波罩你
新車可以有咩整

Golf 頭3年真係好好玩
其他車唔評論

買得新車就梗係唔想整車
唔敢講DSG設計有問題
否則個極力子好易過熱

如果樓主諗住長揸唔飛
Jazz RS 唔差
只係cvt 反應慢係真

享受駕駛樂趣啦

多謝支持

整你丫媽波罩你
新車可以有咩整

係呀 無野整呀

保養期內
其他車唔評論

買得新車就梗係唔想整車
唔敢講DSG設計有問題
否則個極力子好易過熱

如果樓主諗住長揸唔飛
Jazz RS 唔差
只係cvt 反應慢係真

享受駕駛樂趣啦

多謝支持

整你丫媽波罩你
新車可以有咩整

係呀 無野整呀

保養期內

VW 返廠保養 每次成4千幾蚊
其他車唔評論

買得新車就梗係唔想整車
唔敢講DSG設計有問題
否則個極力子好易過熱

如果樓主諗住長揸唔飛
Jazz RS 唔差
只係cvt 反應慢係真

享受駕駛樂趣啦

多謝支持

整你丫媽波罩你
新車可以有咩整

係呀 無野整呀

保養期內

VW 返廠保養 每次成4千幾蚊

vw有邊個過咗保仲會番原廠
Golf係好車
5000公里都可以死一次波箱
Golf係好車

你咁講 Audi 都一樣啦
不過人地保養做足
同埋 mk7 冇咩有人壞囉
Golf係好車

瞓咗幾耐?
Golf係好車

瞓咗幾耐?

停留係人講佢講,或者用緊 mk6 驚緊掛
廿皮買雀屎

比我會買水貨 fit hybrid

唔啦,我識喱d就會去買二手啦講真
本身對車0認識

姐係水魚
不過有錢用自己錢,關人能事咩。
FIT有咩特別, 講親jazz點解講多人吹奏fit?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞