結果廿萬買左jazz rs

457 回覆
14 Like 83 Dislike
一睇呢到好多人恥笑樓主廿萬買新車

其實果班全部都係想充大頭鬼
揸架爛鬼benz 想昆人係貴車

又唔好咁講
如果你識車咁廿萬實買到架spec好好多既二手既

識唔識車又點
有人鍾意屌處女有人鍾意淫娃十幾手閪
真係關你閪事咩

無人買新車 閪有人比你執二灘
講撚自己咁撚清高
明明買野就係咸魚白菜
下下係到拎架十年八年乜柒benz 出黎都on撚鳩既

所以我叫大家鎮定D 有一手先有二手

咁我就真係唔知佢地玩咩
澳洲一街都係,幾年未見過有人拖
幾年黎個個月都係頭幾名
我真係 Google 都 Google 唔到有 mk7 車主 complain

澳洲人駕駛習慣同路況同香港唔同
無咁多停車塞車

利申:三年澳洲牌

無圖你講咩都得啦

澳洲唔塞車都講得出
我 average speed 長期 25km 樓下囉

比起香港
你咩省丫
我WA真係0塞車

我真係費鳩事同你講。。。。你自己開個 Google map 睇下 Sydney Melbourne Brisbane traffic 啦

Melbourne人表示除左返工放工時間,平時冇問題

X2
可能車對於我係奢侈品
唔係必須品
買得奢侈品
奢侈品都唔型既話
我唔買算啦

渣緊舊benz開篷
一年都冇整一萬
但個觀感自己fit哂
你比部jazz 2026年出既我都唔會渣

當然,呢d喜好觀感野好個人
Enjoy the jazz

窮就收下嗲啦屌你老母
舊mb咪又係咁撚柒
好撚心你d咁既柒頭 又唔撚係有錢
係到呀支呀左

唔好話H車打手 數據無人理 可以係真 可以係假
Jazz皮薄係事實黎

講撚左幾多次香港行貨 Jazz 得雙氣袋,歐洲 Jazz 成6個氣袋

我都唔知條友係選擇性失明定假膠
上面先講完
可能車對於我係奢侈品
唔係必須品
買得奢侈品
奢侈品都唔型既話
我唔買算啦

渣緊舊benz開篷
一年都冇整一萬
但個觀感自己fit哂
你比部jazz 2026年出既我都唔會渣

當然,呢d喜好觀感野好個人
Enjoy the jazz

窮就收下嗲啦屌你老母
舊mb咪又係咁撚柒
好撚心你d咁既柒頭 又唔撚係有錢
係到呀支呀左

渣架牛肺benz話車係奢侈品
笑撚左
如果我今日開post係話廿零萬買左golf

會唔會少D負皮

會唔會少D負皮

唔會,你屈到多幾個 option 我地包讚你叻仔

會唔會少D負皮

應該都唔會少好多
BTW 樓主我冇比負皮你,因為我支持你買一手車但覺得你買jazz 真係冇諗清楚
有處唔要仲叫人去食二手
自己係二手唔抵得人係處
有處唔要仲叫人去食二手
自己係二手唔抵得人係處

我食左幾隻處,但處都要揀過度過架,普通質數你俾女神價錢
佢可能冇還下價。個 friend 上次去左五次先買,埋單平左 15%

會唔會少D負皮

應該都唔會少好多
BTW 樓主我冇比負皮你,因為我支持你買一手車但覺得你買jazz 真係冇諗清楚

就咁睇我好似直頭唔應該買車
三個朋友揸jazz 兩架total lost 左
你班仆街搞到樓主依家渣落都覺得un住un 住咁
你班仆街搞到樓主依家渣落都覺得un住un 住咁

咁又唔會
買之前都知廿萬俾連登仔用實唔會買喱部既

會唔會少D負皮

應該都唔會少好多

就咁睇我好似直頭唔應該買車

又唔可以話唔應該買車嘅
我早排又係買車,我個budget 又係買到全新polo或golf 但我咪又係買左架2手Mx5
各有各玩法冇話邊個岩定錯所以自己覺得okay就okay,我諗依到D巴打都係覺得你唔應該買jazz啫
最緊要自己鐘意 唔好比人動搖到
靠樓主 先可以維持到jazz二手市場既供應

不過真係有太多更好選擇
連登仔咁憎Jazz因為Jazz多MK揸,而MK溝哂連登仔d女

會唔會少D負皮

唔會 一樣會有人話你充大頭鬼
之後叫你買架2手fit / jazz
睛天會好落力叫你買Mazda
跟手大眼狗會話日本車係垃圾 應該學佢買520就岩曬

會唔會少D負皮

痴線,你估個個都咁咩。。。你睇負皮數先啦
我揸Q7都唔係話佢 cheap, 係話唔鳩抵渣嗎
下次買新車格多幾格啦少年,車行賺到笑架,使同佢客氣咩
引左好多揸垃圾車出黎踩H車既窮撚
咩golf呢啲垃圾咪又係周街都係 狗也不屌
Jazz以前P牌揸過用黎代步一流

利申 宜家bmw m3
講兩句就Q7,M3

會唔會少D負皮

巴打好少睇車台?
引左好多揸垃圾車出黎踩H車既窮撚
咩golf呢啲垃圾咪又係周街都係 狗也不屌
Jazz以前P牌揸過用黎代步一流

利申 宜家bmw m3

m3

會唔會少D負皮

巴打好少睇車台?

依家個個都好熱血

會唔會少D負皮

巴打好少睇車台?

依家個個都好熱血

教精佢渣,當年新牌買處女咪又係唔識講價
個d option 全部唔值錢,過廿萬仲開 post 就梗俾人笑啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞