結果廿萬買左jazz rs

457 回覆
14 Like 83 Dislike
岩岩上28car㩒左一㩒,廿萬第一頁有以下:
BMWZ4 2011
BMW 750Li 2009
Benz E350 coupe 2011
Porsche Cayenne GTS 2008
VW Golf R 2010
Infiniti Q50 2014

而且係人都知28car個價係要講9折
真係唔係想恥笑OP, 但係樓上是但一架都好過Jazz啦下嘛

買架2011 E350 coupe
渣出黎同渣部Jazz出黎
大家識簡啦

當然樓主你有權20萬鐘意買jazz新車
喜好既野好個人

但我就一定唔撚會
如果我自己咁做我會大大聲話自己
On 撚9!
可能車對於我係奢侈品
唔係必須品
買得奢侈品
奢侈品都唔型既話
我唔買算啦

渣緊舊benz開篷
一年都冇整一萬
但個觀感自己fit哂
你比部jazz 2026年出既我都唔會渣

當然,呢d喜好觀感野好個人
Enjoy the jazz
BMWZ4 2011

除咗14年架架都要強制驗先續到牌

我寧願俾錢車房佬,都唔想買新車俾舊稅俾呢個政府

你鐘意用20萬買6 7年車就要迫人咁做

不如咁講
歐洲車除左polo 之外
邊部新車用20萬買到

知我者巴打也

新牌保險出到雙門車(z4)/大馬力車(golf R)
6/7年 e仔/7系真係唔使維修
後生仔有邊個會想揸Vellfire
如果出個post 話新牌想買Porsche 會唔會俾連登仔圍屌
成張list 除左Q50 之外 其他都無睇過樓主需要

唔係盲撐Jazz
但作為一個對車唔了解既新牌仔
你寧願去showroom 買新車唔使煩
定上28car 搵車約車 搵車房上架?

新車同價邊架好過jazz已經講到爛
可能車對於我係奢侈品
唔係必須品
買得奢侈品
奢侈品都唔型既話
我唔買算啦

渣緊舊benz開篷
一年都冇整一萬
但個觀感自己fit哂

舊車有舊車既韻味 新車有新車既喜悅
都唔明有咩好嘈 個個話20萬唔值 幾年後放返出去 最保值係Jazz 話傻仔個班 真係得淡笑
始終處女係一種情意結柒係柒d但你老婆係處你枱得起頭

呢樣野好難講
都要睇下我既愛
同果個處(咩質地,欣宜咁)
先睇下枱唔枱起到頭
如果係欣宜咁,黎撚得佢處?
BMWZ4 2011

除咗14年架架都要強制驗先續到牌

我寧願俾錢車房佬,都唔想買新車俾舊稅俾呢個政府

你鐘意用20萬買6 7年車就要迫人咁做

不如咁講
歐洲車除左polo 之外
邊部新車用20萬買到

知我者巴打也

新牌保險出到雙門車(z4)/大馬力車(golf R)
6/7年 e仔/7系真係唔使維修
後生仔有邊個會想揸Vellfire
如果出個post 話新牌想買Porsche 會唔會俾連登仔圍屌
成張list 除左Q50 之外 其他都無睇過樓主需要

唔係盲撐Jazz
但作為一個對車唔了解既新牌仔
你寧願去showroom 買新車唔使煩
定上28car 搵車約車 搵車房上架?

新車同價邊架好過jazz已經講到爛

每間車廠都有佢地既selling point 新車20萬 其實都好多選擇既
可能車對於我係奢侈品
唔係必須品
買得奢侈品
奢侈品都唔型既話
我唔買算啦

渣緊舊benz開篷
一年都冇整一萬
但個觀感自己fit哂

舊車有舊車既韻味 新車有新車既喜悅
都唔明有咩好嘈 個個話20萬唔值 幾年後放返出去 最保值係Jazz 話傻仔個班 真係得淡笑

最緊要自己開心就好
咩車都係
BMWZ4 2011

買架2011 E350 coupe
渣出黎同渣部Jazz出黎
大家識簡啦

當然樓主你有權20萬鐘意買jazz新車
喜好既野好個人

但我就一定唔撚會
如果我自己咁做我會大大聲話自己
On 撚9!

咁巴打你識車緊係唔同D
可能車對於我係奢侈品
唔係必須品
買得奢侈品
奢侈品都唔型既話
我唔買算啦

渣緊舊benz開篷
一年都冇整一萬
但個觀感自己fit哂

我買for實用
高登連登仔立場:

- jazz 一定撞車死
- bmw 320 以下(甚至3系以下)都係充大頭鬼
- benz c200 以下(甚至c以下)都係充大頭鬼
- audi 一定整多過渣
- 韓國車狗也不屌
- h車是原罪

仲有無
你估仲係十幾年車齡果架鐵皮jazz咩
Jazz ncap攞5星
聽班連登仔9up死得啦
叫人買部二手牛肺都唔買新車

歐洲 Jazz 好似Honda 做返代理,

所以未比大昌行咁陰毒 cut 剩雙氣袋架...

知點解Jazz NCAP咁高分未
高登連登仔立場:

- 韓國車狗也不屌
- h車是原罪

仲有無

買新車係on9
高登連登仔立場:

- 韓國車狗也不屌
- h車是原罪

仲有無

買新車係on9

冇車正窮撚
高登連登仔立場:

- 韓國車狗也不屌
- h車是原罪

仲有無

買新車係on9

Vw 一個月就死波箱
高登連登仔立場:

- 韓國車狗也不屌
- h車是原罪

仲有無

遲下唔用國產車 話你唔愛國 玻璃心
高登連登仔立場:

- 韓國車狗也不屌
- h車是原罪

仲有無

買新車係on9

Vw 一個月就死波箱

我覺得就算我聽連登仔講買golf

都會俾佢地笑我廿萬唔買部2A1B二手
一睇呢到好多人恥笑樓主廿萬買新車

其實果班全部都係想充大頭鬼
揸架爛鬼benz 想昆人係貴車

又唔好咁講
如果你識車咁廿萬實買到架spec好好多既二手既
高登連登仔立場:

- 韓國車狗也不屌
- h車是原罪

仲有無

買新車係on9

Vw 一個月就死波箱

都會俾佢地笑我廿萬唔買部2B1A二手

可能車對於我係奢侈品
唔係必須品
買得奢侈品
奢侈品都唔型既話
我唔買算啦

渣緊舊benz開篷
一年都冇整一萬
但個觀感自己fit哂

我買for實用

祝你路路鏗通
可能車對於我係奢侈品
唔係必須品
買得奢侈品
奢侈品都唔型既話
我唔買算啦

渣緊舊benz開篷
一年都冇整一萬
但個觀感自己fit哂

我買for實用

祝你路路鏗通

高登連登仔立場:

- 韓國車狗也不屌
- h車是原罪

仲有無

買新車係on9

Vw 一個月就死波箱

golf 係現年mk車
高登連登仔立場:

- 韓國車狗也不屌
- h車是原罪

仲有無

買新車係on9

Vw 一個月就死波箱

golf 係現年mk車

然後我買左2B1A二手

就會笑我P牌仔買2B1A
好難捉摸呀屌
就黎4-50萬買架全新5系 E仔 A5 都比人話傻仔 On9 點解唔買二手M2、S5
d人貼炒jazz係第一代,樓主買緊最新款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞