結果廿萬買左jazz rs

457 回覆
14 Like 83 Dislike
廿雞買jazz 咁做咩唔買jade 都係1.5 但係多個turbo又可以坐多個

香港做腳一定係短車

P牌 覺得 架車細d好泊d

要易泊,可以一炮過比廿皮買 Jazz,我寧願比多少少買A250/120i/Golf GTI 再供,有 turbo 用落爽好多

揸熟左先再換車都得既 又唔係用成世

本身連登仔有建議個幾部都有睇過,有諗過買golf,但想要日本車多d,覺得易養d

Mazda3唔買係因為條女唔中意

條女鐘意 Jazz ... 呢個好女友黎

廿雞買jazz 咁做咩唔買jade 都係1.5 但係多個turbo又可以坐多個

香港做腳一定係短車

要易泊,可以一炮過比廿皮買 Jazz,我寧願比多少少買A250/120i/Golf GTI 再供,有 turbo 用落爽好多

本身連登仔有建議個幾部都有睇過,有諗過買golf,但想要日本車多d,覺得易養d

佢唔係中意jazz 佢中意golf,但我想要日本車

但jazz同mazda3佢就想jazz多d
廿皮買雀屎

廿皮買雀屎

比我會買水貨 fit hybrid
廿皮買雀屎

唔啦,我識喱d就會去買二手啦講真
本身對車0認識
手波定自動波?有無部車既內龍睇睇

我都係新Jazz RS 車主

內籠 Jazz 無得輸

當初都係Ractis Note 同Jazz 揀
Note 一定最大個內籠 後座最舒服
ractis 天幕正
Jazz 外形正 內籠有

但Jazz 真係皮薄 同埋唔夠快

新Jazz後輪仲係用 Torison beam,加埋高重心,D 彎真係
廿皮買雀屎

唔啦,我識喱d就會去買二手啦講真
本身對車0認識

唔識咪比2000蚊攞去hkmi果啲上架驗
fit hybrid 好似得車利先有
廿皮買 jazz

歐洲車豪華又得體啲
Rich
20萬買舊垃圾
20萬買舊垃圾

廿皮買 jazz

歐洲車豪華又得體啲

鬼唔知咩 難養d呀ching
廿皮買 jazz

歐洲車豪華又得體啲

咩年代呀,歐洲車係貴少少,但都已經好易養

香港做腳一定係短車

痴線 兩架完全唔同級

Head up display, multi-link rear suspension, GVC, glass speedometer,內龍厚實

條女有冇真係坐過架

香港做腳一定係短車

痴線 兩架完全唔同級

Head up display, multi-link rear suspension, GVC, glass speedometer,內龍厚實

條女有冇真係坐過架

廿皮買 jazz

歐洲車豪華又得體啲

唔緊要啦 揸幾年再換歐洲車不是問題
十萬唔洗
利申:棍仔
廿皮買 jazz

歐洲車豪華又得體啲

個個都話有錢點解唔買歐洲車
屌~嫁車黎曬咩
架車係用黎揸唔係用黎曬
買架雞Volvo 旅遊巴囉
又坐得多人
又歐洲車
到時拜山呀,過年呀~揸一架車就夠
好嘅車唔係在於架車好唔好
係在於適唔適合個司機
Jazz
Jazz

點解連登仔對jazz咁反感
Jazz

點解連登仔對jazz咁反感

我都想知
廿皮買 jazz

歐洲車豪華又得體啲

個個都話有錢點解唔買歐洲車
屌~嫁車黎曬咩
架車係用黎揸唔係用黎曬
買架雞Volvo 旅遊巴囉
又坐得多人
又歐洲車
到時拜山呀,過年呀~揸一架車就夠
好嘅車唔係在於架車好唔好
係在於適唔適合個司機

On撚99
鬼唔知呀媽女人咩
今時今日廿皮有找買到乜撚野新車呀
上面果堆歐洲車貴一個Dup啦
Jazz 車細,易打理,揸幾年放岀去有價有市
我有20個唔會選擇雀屎
唔好搵新車價同二手價比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞