結果廿萬買左jazz rs

457 回覆
14 Like 83 Dislike
因為大家都重停留緊十萬一架collora年代,但而家買架collora都十八萬幾……

20萬買到架上100km轉個大彎都搞到條女成個身側曬既車,我接受唔到...

20萬budget 有咩車可以100km 轉大灣個身唔會側?

clio?

AE86
因為大家都重停留緊十萬一架collora年代,但而家買架collora都十八萬幾……

20萬買到架上100km轉個大彎都搞到條女成個身側曬既車,我接受唔到...

20萬budget 有咩車可以100km 轉大灣個身唔會側?

clio?

好多車100km轉大灣直頭炒啦
樓豬好撚慘
但難聽都要講 用廿萬買全新jazz真係超級大傻仔

新牌咪買二手jazz囉
要新車嘅樓上好多巴打都講左可以買polo/golf
橫掂新車都有保養 唔識咪返vw搞
你開得呢個post應該預咗好多人會好多人笑9你

不過最後想同樓豬講
錢係你嘅 你洗得開心洗乜理人點睇
廿萬jazz
係都polo/golf啦
我一年牌都買左架二手polo啦
其實 Mazda 3 真係好野
安全度同性能加性價比係唯一一部拍得住 golf
honda 呢d真係好似佢副 F1 引擎咁。。 咪搞啦
樓豬好撚慘
但難聽都要講 用廿萬買全新jazz真係超級大傻仔

新牌咪買二手jazz囉
要新車嘅樓上好多巴打都講左可以買polo/golf
橫掂新車都有保養 唔識咪返vw搞
你開得呢個post應該預咗好多人會好多人笑9你

不過最後想同樓豬講
錢係你嘅 你洗得開心洗乜理人點睇

我會介意人地睇法就跟左連登仔建議加唔開po啦

clio?

好多車100km轉大灣直頭炒啦

巴打應該講緊廿萬買二手掛

Mazda 3 已經得,又唔係90度L彎

e.g. 大老山去吐露港上橋 / 馬鞍山去吐露港上橋
其實 Mazda 3 真係好野
安全度同性能加性價比係唯一一部拍得住 golf
honda 呢d真係好似佢副 F1 引擎咁。。 咪搞啦

Mazda 3係差舊 turbo engine,有埋就 perfect
20萬有後多連桿玩,option 又足又厚料,真係算係咁
無人買新車邊有二手賣 大家鎮定d
廿雞買jazz 咁做咩唔買jade 都係1.5 但係多個turbo又可以坐多個

香港做腳一定係短車

P牌 覺得 架車細d好泊d

要易泊,可以一炮過比廿皮買 Jazz,我寧願比多少少買A250/120i/Golf GTI 再供,有 turbo 用落爽好多

120 m sport 25萬

新車?原來而家香港買rj車咁平
120仲要有m pac都係25萬
廿雞買jazz 咁做咩唔買jade 都係1.5 但係多個turbo又可以坐多個

香港做腳一定係短車

要易泊,可以一炮過比廿皮買 Jazz,我寧願比多少少買A250/120i/Golf GTI 再供,有 turbo 用落爽好多

早上個星期先20個出 golf gt
Jazz狗都唔屌

香港做腳一定係短車

25萬係15年車唔講?

香港做腳一定係短車

25萬係15年車唔講?

我岩岩上官網睇要成大約38萬 17年新車
原來係講15年25萬 咁就咪撚講啦
其實上年六月行 Audi showroom,15年 A3 1.4 都係廿四萬,大方又得體
其實上年六月行 Audi showroom,15年 A3 1.4 都係廿四萬,大方又得體

咁撚細部有幾得體呀

咁撚細部有幾得體呀

咁你覺得 jazz 大部啲咩?

人地買廿萬車唔通搵架 s class 比呀?
Jazz

點解連登仔對jazz咁反感

我都想知

因為同一個價位 大把車屌打jazz
Mazda 設備又多 車身硬淨又安全唔買
係都要買架紙做既

Jazz 雙氣袋 側撞,後撞都死得人

GK5撞過一次人地小路出大路欄腰隊落人地架I30到
撞個野大概70左近
比個氣袋爆親隻手
車就total
人就冇事

架車摺先就到道力唔傷人

撞I30都total,撞貨車我估你已經死左

我全身車價都係9萬多啲
你覺得整要幾錢?
利申:澳洲
新牌 + 新Jazz + 一炮過

呢個組合滿分
買polo/golf 計返2手價同保護費其實係返度
始終jazz 2手真係硬

整撚死你
萬士得柒到西咁,傻西先買,golf仔都屈撚死呢d廢車,要樣無,要馬力又無
Jazz

點解連登仔對jazz咁反感

我都想知

因為同一個價位 大把車屌打jazz
Mazda 設備又多 車身硬淨又安全唔買
係都要買架紙做既

Jazz 雙氣袋 側撞,後撞都死得人

GK5撞過一次人地小路出大路欄腰隊落人地架I30到
撞個野大概70左近
比個氣袋爆親隻手
車就total
人就冇事

架車摺先就到道力唔傷人

撞I30都total,撞貨車我估你已經死左

我全身車價都係9萬多啲
你覺得整要幾錢?
利申:澳洲

架車摺先就到道力唔傷人都講得出
其他車唔評論

叫人買vw車會唔會有d 靠害新牌仔
買得新車就梗係唔想整車
唔敢講DSG設計有問題
但D人成日都話玩vw 既dsg 要好似揸棍波車咁
否則個極力子好易過熱
樓主新牌點識錫住個DSG玩
除非樓主過左保養即刻換車就當我無講過

如果樓主諗住長揸唔飛
Jazz RS 唔差
除左安全氣袋得兩個差d之外
GK 既已經用左高強度鋼材
新cvt定期保養已經好少獲氣
只係cvt 反應慢係真
jazz 真係咁差就無香港人買啦
本田d sales 就唔會咁串啦

Btw 買左就唔使理其他人
享受駕駛樂趣啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞