結果廿萬買左jazz rs

457 回覆
14 Like 83 Dislike

香港做腳一定係短車

P牌 覺得 架車細d好泊d

要易泊,可以一炮過比廿皮買 Jazz,我寧願比多少少買A250/120i/Golf GTI 再供,有 turbo 用落爽好多

揸熟左先再換車都得既 又唔係用成世

本身連登仔有建議個幾部都有睇過,有諗過買golf,但想要日本車多d,覺得易養d

Mazda3唔買係因為條女唔中意

條女鐘意 Jazz ... 呢個好女友黎

佢唔係中意jazz 佢中意golf,但我想要日本車

但jazz同mazda3佢就想jazz多d

痴線 兩架完全唔同級

Head up display, multi-link rear suspension, GVC, glass speedometer,內龍厚實

條女有冇真係坐過架

我諗諗下
佢應該係心諗屌你老母反正唔係買我中意既車不如慳返d錢第日換車鬆動d

利申有同佢講熟車後打算換Benz
我有20個唔會選擇雀屎

無錯,20萬買番部有尾既

米已成炊 動搖唔到我
新款rs 幾靚呀 有冇咩option 加
最鍾意聞新車拎車個陣味

不過街好多MK新牌仔拎架幾萬蚊 幾年前既2B1A 依為自己好威
20個我買架2手gti7唔好

都話0認識唔敢買二手住

做MK一撚流

都話0認識唔敢買二手住

0 認識咪買架垃圾操下 就會識同知要咩車
不過你呢架都係垃圾
新款rs 幾靚呀 有冇咩option 加

你講車行? 無呀,得送皮位

都話0認識唔敢買二手住

0 認識咪買架垃圾操下 就會識同知要咩車
不過你呢架都係垃圾

ching點先唔垃圾
最鍾意聞新車拎車個陣味

不過街好多MK新牌仔拎架幾萬蚊 幾年前既2B1A 依為自己好威

牌薄放車頭?

自己買唔起就話人二手
Jazz

點解連登仔對jazz咁反感

我都想知

因為同一個價位 大把車屌打jazz
Mazda 設備又多 車身硬淨又安全唔買
係都要買架紙做既

都話0認識唔敢買二手住

操車先要買二手,一陣一過唔小心出入撞爆左賣出去比人扣10%,你用10萬2手價,同用20萬新車價去乘,都已經差1萬,

新車落地又冇10%
Jazz

我都想知

係都要買架紙做既

Jazz 雙氣袋 側撞,後撞都死得人

都話0認識唔敢買二手住

屌你唔識問朋友幫手睇

做MK一撚流

做MK都好過屌公廁窮撚,

況且而家D MK 好有錢

... 咪住,其實樓主係唔係假膠
廿萬買jazz
Jazz

我都想知

係都要買架紙做既

GK5撞過一次人地小路出大路欄腰隊落人地架I30到
撞個野大概70左近
比個氣袋爆親隻手
車就total
人就冇事

架車摺先就到道力唔傷人
十萬內都買到架水貨FIT啦
利申 八萬五買左架
Jazz

我都想知

係都要買架紙做既

GK5撞過一次人地小路出大路欄腰隊落人地架I30到
撞個野大概70左近
比個氣袋爆親隻手
車就total
人就冇事

架車摺先就到道力唔傷人

撞I30都total,撞貨車我估你已經死左
Mazda3個款咁靚仔都唔中意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞