[親生仔] Google Pixel 討論區 (49) Pixel 5幾時有review

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
買左4a 都想買5, 因為隻色,但又好似好on9 咁
同埋超廣角鏡
無4G VOLTE架?
上面條日本片 又幾靚仔
其實個5g香港用唔用到?用唔到嘅話,bf買4a算
Google Store cut咗集運單
唔錯呀,又輕又就手

用落都順,我又唔打機

由 S20+ 轉會,即刻手腕痛都無埋

係update 咗11 後,個觸控有啲問題

希望盡快fix
五金舖老闆話已經換咗粒4A fuse

btw問題已解決,重新開機就冇事,完全正常叉電。唔知係咪software問題
有道理,但我唔係完全buy
單一sensor有佢限制,靠演算法彌補唔到eg超廣角
同意 所以只係講緊主鏡頭 同一個sensor用咗三四年(?)
留名
依家4a 11升唔升得過
其實真係好奇怪 發佈之後無咩Youtuber係有hand on / first impression 既片 已經唔係講review. 係非常罕見
啱呀,一反常態,到底咩事
平時同步就會有片
因為MKBHD會講 "I have been using this in two weeks"
到宜家都係得一兩段hand on片
唔敢拎出黎同其他機去做比較 好奇怪
可能Google都覺今次部機唔見得人
但唔柒都柒左 邊有得救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞