[親生仔] Google Pixel 討論區 (49) Pixel 5幾時有review

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
搞到成日reboot randomly
後門問題已經blacklist左
咩價位
應該係349GBP

我都要9衝 部殘缺3
呢頭講完 果頭又冇貨
290.83 + 13.68GBP 運費
貴過美版少少
我暫時無問題囉好彩
本想試下5仔,但佢個主鏡頭仲用陳年貨,不了
又黎 之前nexus 5 已經有呢個問題
咁你買Pixel 4a咪得囉
做咩要比高啲價買一樣嘅野??
唔明
呢次5仔規格真係幾唔掂下
你呢隻fuse好似係1a
本身諗住英馬買但諗住比錢個一刻個內心好爭扎 最後都係決定等bf算
我都等bf
利申:仲用緊Pixel XL
邊個話冇更新一定要換?
我都好爭扎 本身都好想訂
但睇埋上面hands on條片 個speaker勁廢搞到又想睇定d
i know that feel bro
https://www.theverge.com/21496686/pixel-5-camera-comparison-sensor-specs-features
話個鏡頭仲用緊同一個嘅可以睇下呢篇文
重點如下:
1.用同一個sensor有助pixel camera team improve演算法
2.前pixel camera team lead Marc Levoy睇法係software重要過hardware (啱啱過檔去咗Adobe 嚟緊google有可能睇重返hardware)
3.直到呢一刻 google用勁嘅camera software + 冇咁勁嘅hardware嚟影相 都仲係數一數二 所以問題唔大
呢部港行大鋪先44k
美國賣咁撚貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞