[親生仔] Google Pixel 討論區 (49) Pixel 5幾時有review

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
有一刻以為淨係比左nest佢地就算
670依家用都唔'致'機?
我部3星625'致'到想死
想買4a Google case
不過... 個 case 多過10% 機價
有啲唔抵
哩啲咪就係唔係齋睇spec就見到嘅分別囉
唔'致' 還唔'致',順唔順先?
應該係“窒”,唔係“致”?
其實點解會覺得貴
三返旗艦賣緊6000-7000
apple成皮野
google 5000蚊一部野唔算貴掛
依加重用緊p3
順到重好似一開始買咁
唔好意思啊 想請問有冇巴打知如果我想係先達買4A既話邊到買會好d?
粒U太低配
三星s20fe都俾到旗艦U,硬係覺得pixel低配左少少
唔係好明有咩唔夠做
用家表示730g夠用有凸
titan m? 其他software optimization & user experience唔係部機一部份?
用戶體驗都要考慮嘅
你鐘意clean android pixel加分
唔明點解買android仲要係停留喺追求soc速度係唯一指標
相機差距又係唔大 三星一樣可以刷aosp rom, root左一樣可以關哂原本啲功能 刷介面 係更新慢啲 ,用起黎s20 5g一定快過pixel 4a 5 ,粒cpu快過你 ram多過你 容量多過你 打機一樣順過你 而且有volte vowifi.
pixel? 搵.mbn file刷 ,pdc tool 改 更新一次改一次, 所謂啲google 獨有功能除左相機同粒titan m 想知有乜功能pixel 4a 5有而三星冇? 唔講以為3*無得用gmail youtube ,連無限原圖都冇埋飛機都冇得打
部野係平緊係無問題 p5賣400usd 一定係100分 699食屎啦
人地pixel 影相靚好多
三叔影相?不了
你追求快,咁不如用小米oneplus 支拿機仲平啦
仲未計security 係pixel 做得最好
咁講真如果pixel出高soc咪又係會買
都係睇人需求啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞