[親生仔] Google Pixel 討論區 (49) Pixel 5幾時有review

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
不如你試下用其他叉電睇下叉唔叉到先啦,睇下係叉電問題定部機問題
765G同pixel 2粒835差唔多
同865差80%
你彼錢個一下會係499.17 GBP
英版P5 冇mmwave 5G 美馬又未有得賣
仲有無地方有得買 pixel 4 橙色
個mmwave 無n257 都無用,買英馬好過la
仲講咩56k夠用個啲,s20fe乜都做齊哂差個stock Android咋
1A 已經有220W output
點講都好買得pixel嘅都係有個情意結 用spec比較咁當然買s20fe啦
唔知仲會唔會有Black Friday
轉用尿袋、換過條線就叉到,我估唔係電話問題
但轉插-原裝火牛 咁駁本身有冇錯?
好speaker好廢
尋日諗住搵條hdr片試下部4a
上youtube播條1080p hdr
播播下自己重新開機
咪就係話佢唔生性 4a5G 同5仔又差别唔大
Global felica呢啲都成3代都係冇,出好啲好難咩

用note 10+嘅(超)廣角同標準(廣角)做個例子

影到嘅野會多啲
不過睇條片p5個廣角就...
唔重視 chipset,咁已經買左4a啦
p5廣角得107度,普通廣角比係窄
冇,我都係咁,如果叉第二部係咪都得?

日本城有隻轉插用緊冇問題,但你嗰隻應該都差唔多
iphone se同11都係用旗艦chipset,android嚟講一樣699價位嘅s20 fe都用s865,pixel 嘅話唔係fans真係好難買得落手
當然啦.. 如果唔係我都唔洗用P2用到而家
睇用法啦 輕鬆用下同打下d普通game用呢粒u應該ok既 但係你話打大作呀食雞呀就用s20fe啦
估唔到連speaker都縮水…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞