[親生仔] Google Pixel 討論區 (49) Pixel 5幾時有review

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
點解 PIXEL 4A指紋唔support HSBC APP
HSBC app未update 前係用到
4a邊到仲有貨
美馬要4xx usd先送香港
要等番貨
想慳成本用cheap 野緊係咁講
永遠用呢個理由,咩硬件都唔洗換

簡單黎講, google team 唔想哂錢買新硬件同執個software algorithm

就算你用新cmos重新做algorithm optimization
亦唔見得好難,你睇下其他機用gcam apk 唔差就知

我估似係上年d sensor 未清哂貨,而google 又預今年疫情問題,經濟差,根本唔會大賣。就用返上年d貨多

老實講佢今年應該上imx555, 最多咪出完,再慢慢不停執個gcam algorithm(如果真係佢講個理由),不停比software update (三叔罪大都係咁啦)
4a一直都有貨 不過係amazon唔送香港
只要你揀美國地址就見到sold by Amazon and in stock
姐係要用集運?
英馬
有無人打算買新chromecast

有冇ching知點整返以前9格
禁支筆edit唔得?
我都想要返9格,而家多咗個screen recording google反而走去改少3格
有睇清楚啲terms and conditions嘅話每個household address只可以redeem兩次
訂去集運地址嘅自己考慮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞