[親生仔] Google Pixel 討論區 (49) Pixel 5幾時有review

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
請教香港有咩方法買到?
同埋,點運過來?
望一望pin先,已經寫得好詳細,再唔明先問
咁買支那機應該最抵仲抵玩過三叔
個錢包埋每個月俾security patch 架,
落patch呢啲intangible 野, 部機secure咗都但摸唔到用落又冇感覺

有人真係唔care, 覺得唔應該用錢去買呢啲野
有乜好拗啫,鐘意用114咪114囉
鐘意用咩就用咩囉 無咩所謂
大家討論下都Ok嘅

無行貨就係靠信仰 呢度都係教徒
粒S670係好野黎. GPU 快過S675
基本上同S710 差唔多

而S625基本上當係S450, 冇大核心唔夠快.
無信仰我可能轉咗iphone
thread / Pixel 新功能 (Camera / Photos / UI(grid size for launcher) / Extreme Battery Saving mode / Battery Share)
https://twitter.com/MishaalRahman/status/1314376282508087297
啱啱入手4 仔
faceid 好正,之前fingerprint 成日手濕用唔到
雖然冇soliradar 少左好多功能,但係90hz moon sd855 超正
買左幾多錢?
$3000 64gb
入返部p4XL影相同玩下槍game
p5粒soc推唔郁大影3D game 最高graphic
我部4a比想像中早到
請問手機殼可以去邊到買?
Google 信仰仲勁過Sony大法
邊度買
二手,但係個賣家keep 得好好(99%新),原裝配件又冇郁過,張膜都冇掉
講硬件價錢人地OnePlus 8 pro 都屌打你s20fe 啦,呢期d 人真係以為s20fe 好抵果下好野
市場反應就係話你知賣唔出丫嘛
中階機銷量更好
英馬幾時有番Pixel 5 運來香港啊
不如你講小米
三星同大陸機有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞