黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(5)

1001 回覆
62 Like 12 Dislike
到宜家仲係有一種覺得好唔真實 睇到新聞 就會諗小鬼自己一個瞓喺個棺材入面
究竟點解個天會揀中佢
估唔到今日鬼鬼又去左睇鬼哥
今次想講既冷笑話要講啊,鬼哥唔會鬧你架
咁快5啦我唔捨得佢呀
鬼鬼都一定好難受鬼哥平時咁照顧佢
007 天魔星 747
成撚日人死左就扯埋風水黎講on99
佢有次娛百講過佢d fans係佢出席活動果陣永遠都係最靜果班 無表情咁揮個牌 好似鬼咁 好似係黑心傷品宣傳果集
總會記得佢地兩個打打鬧鬧既相處
鬼哥拍佢個頭
依家佢好似上好多綜藝,唔知幾時先平復到再復工
我都記得 佢講完大家先熱情返少少
有冇link?
冇錯 真係太震撼
大家都要學習鬼哥嘅好
又孝順又努力
真係好唔開心,除咗因為小鬼真咗走咗好難過,更多係見到其他藝人朋友咁傷心而唔開心。

玩很大做幾耐我就睇幾耐,而憲哥同Kid嘅節目我都有睇,覺得佢兩個本身都情同父子,亦覺得佢地好真,做自己。起初加小鬼入嚟做小隊長嘅時候,我心諗:下,做乜會加佢,佢好格格不入咁,好唔夾玩很大。後來,睇住佢表現愈來愈好,放低咗偶包,又同Kid,憲哥夾得好,我開始欣賞佢,覺得佢係好認真嘅藝人。最近個集6周年,小鬼去接Kid退兵役,然後一齊行返台北,中途憲哥加入,見到佢地三個一齊行,個個好溫馨,開心嘅畫面,係完全感受到佢地係一家人,已經唔係做節目咁簡單。

玩很大唔會再做,係合理,亦都唔希望會再做,因為個節目無咗小鬼,亦無人可以取代佢,Kid,憲哥同玩很大團體都無心情再做落去,就將我哋對玩很大嘅回憶停係呢到就夠,記住小鬼認真投入玩遊戲個樣記住就夠。

係傷心中有點安慰嘅係,小鬼係臨走前同過佢啲好兄弟一齊玩遊戲,談心,希望佢啲好兄弟唔好咁自責。

唉,見到大家都咁唔開心,我都好唔開心。
佢走個日,好多page /ig都話擁抱下你愛嘅人
但我愛個啲人全部都唔係香港睇到仲更加傷心
唔知佢哋會唔會突然就走咗
我同你諗法都係差唔多 又係5年幾憲哥big fan
最主要係佢冇乜食慾
其實今年疫情 佢地工作少左
依幾個月都見佢地班朋友多左聚
都係好事
正常起碼佢喊得出都算好啲,驚佢崩潰到無眼淚
小豬夠兄弟
睇親關關同junior打嘅嘢都會眼濕濕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞