黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(5)

1001 回覆
62 Like 12 Dislike

2睇
但我寧願佢啲朋友去到送佢最後一程
佢仲要就嚟六十大壽
佢同佢親妹妹都好堅強
雖然我唔鍾意憲哥
但都好多謝佢係小鬼低潮既時候執左佢番黎

同埋通常係呢種情況仲要保持理性去發者
真係唔容易

多謝憲哥🙇
只可以講 當初一定唔只廁所壞話呢個原因
但我地其實唔需求去深究個原因
到底當初因為唔想小鬼越做越紅壓過左自己定小鬼係咪得罪左佢d咩
依家我都唔太有興趣知 因為人已經走左

而小鬼既死或者我地可以當成係佢對羅志祥呢位舊友既一個要去改變自己既提醒 因為呢個世上有d野做錯左真係返唔到轉頭
至於隻豬將來係咪都係死性不改就佢自己先知
無錯 始終佢d朋友先係佢最常接觸既人
我哋遠遠咁祝福就可以
黃色笑話算唔算
雖然細個嗰陣唔明 但會記得啲笑話 到大個先明個意思
https://youtu.be/9VZsABhVPQ4
睇完呢個節目會覺得小鬼係潮流方面真係好有內涵
真 朋友始終同佢close好多
都係嘅
咁諗舒服啲
唔怪得呢幾年台灣唔覺有佢d野咁
我都睇咗 係好少人 男藝人對自己嘅穿著有想法
唔係啦。
抵死啦 范范成日扮撚晒文青女神咁
明明又八婆又假 終於比台灣人發現
咁鍾意人民幣搬上大陸住啦
呢個真,其實我好多嗰陣都唔明,有時又有啲台語,不過見人笑自己又笑
我剩係記得以前娛百時介紹親歌手都會話人出咗好多膾炙人口嘅歌
佢中國賺完錢返台灣出歌,佢有啲歌同mv係自資。
小鬼一鳩笑明明聽唔太明都會跟住笑
出左半日街咁快開到5追po追死
鬼式笑聲先正
佢潮流真係好睇,就算依家睇返佢十年前嘅穿搭都唔會覺得好娘 唔會覺得退咗潮流
娛百時自己鐘意小豬多d,都買過stage,
但之後睇AES D衫...即刻覺得STAGE好普通,
隨日子過去,直頭覺得STAGE MK,而而家AES D衫都仲好靚
一鳩笑 就即係有d野
呢個世界如果有公平
就唔會咁多好人走先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞