黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(5)

1001 回覆
62 Like 12 Dislike
唔會啦 aes d野不嬲都大把人買 一間鋪點養得起既

moov熱播
當年, 你去門口對出個棵樹照等
或者你去aes對面間zone in飲咖啡
再或者去aes正門行左手邊再轉左間全家
兜個圈再返嚟 可能會有機會

或者 可以於上述兩個key word嘅地方搵到佢
呢幾日不停睇youtube
見返呢段片就覺得好唏噓⋯⋯
係zoom in 可惡嘅iphone成日幫我亂鳩改字
https://youtu.be/KNRb5UziGYo
唔知呢個香港fans會唔會係呢個post入面
而家呢...?仲會唔會搵到佢
我一睇到我細妹send張圖話小鬼離開左 我唔信
我再google 話經理人都證實左 我都唔信
再上去佢ig 明明21個鐘之前仲有ig story
點解會咁突然

我到咗今日先慢慢可以聽返佢既歌
Kid 嗰兩條片仲未ready去睇
果集玩很大宣傳 鼓鼓自己講錯咗個演唱會日期 冇人留意 得小鬼留意仲大叫幫佢更正 好深刻
發左個好奇怪夢

夢入面 一班人睇緊舞台劇 我係其中一個觀眾 而我身邊既人全部係陌生人 唔認識的

一開頭 舞台上面係KID同憲哥表演 佢地話小鬼會永遠係度 永遠同佢地一齊表演

之後類似舞台劇轉場境咁 表演既人去走後台換衫 觀眾就坐係度等

隔左陣 有個女性企係舞台中間講野 佢主要係講 接下來既表演會好精彩 好好睇

佢講講下 之後話要代替鴻升多謝一個人 佢話鴻升要多謝我 多謝我中意左佢咁耐 多謝我既支持 最後話對唔住 呢幾日令到我傷心

我係夢入面喊到崩潰左 喊喊下就醒左

唔好意思 呢段嘢可能太長同1999
但唔知點解呢個夢咁深刻
記得小鬼目標係戲劇方面 可能就係小鬼報夢比你 話你聽佢終於靠主持玩很大可以重返戲劇 可以做到自己鍾意嘅嘢 同時多謝你呢個fans 叫你唔好咁傷心 佢已經唔洗再咁辛苦
我淨係知好多款都係限量 但門市望入去都多款嘅
又唔知幾時先有得再去台灣
點解我上次唔入去買
係呀 門口出面個棵樹呀 好記得呀
邊撚個?
喺咪今日火化
依加聽 我不是空笑夢 真係哭𠹌左
明明鬼哥已經同鬼爸講 現在換我 替你遮風雨
因為豬先叫有交流
私底下唔熟
我覺得不屑 剩女保鏢 超有感 角頭係佢最好睇既時候
小s喺娛百都有part過小鬼一段時間
不過私底下真係應該冇交流
有無人覺得出左事先知道咩係真大佬
邰哥係咁 憲哥係咁
邰哥平時係木曜鳩下鳩下 認真起黎屌到D酸民仆街
憲哥平時無理認真 把口唔收 成日得罪人
琴日自己明明都難過到仆街 但一滴淚都無係觀眾面前流
一路講不時仲望下KID同峮峮 見到佢地喊仲拍拍佢地膊頭安撫佢地
我係睇連登啲post先知佢死左

因為我成日去時事台推行動post
真 雖然藍憲平時好口臭 但琴日個訪問真係有大哥風範 仲借個訪問叫峮峮黃爸爸唔好自責
雖然奶共憲係奶共,但同邰哥一樣,睇得出係都愛惜後輩。無事時就比多d機會後輩演出,有事時就自己出黎頂。依種先係好前輩。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞