黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(5)

1001 回覆
62 Like 12 Dislike
代入峮峮到諗...真喺好難行返出黎
包括屋企人都係..見到04今日都去見99最後一面

最傷感係fb留言
係喎,係門口企開啲都一樣影到小鬼啲親戚朋友入去,唔明點解要一窩蜂咁衝埋去,人哋追思會就識做啲啦,有咩要問遲啲再問啦
我個腦成日忍唔住gen左佢既笑聲出黎
有少少鼻音+on9得黎又好撚真心既笑聲
康哥表情真係嬲到差D爆柒佢地
依依不捨 捨不得....呢幾日個腦不停loop呢兩句
地球上最浪漫的一首歌 youtube views去到一千萬
小鬼知道一定好開心
但點解人走咗 先有人關注佢既作品呢
真係好可惜
韓國 就有肖像權呢條法例
令到記者唔可以咁撚癲 衝埋去影
問人咩感受
係啊,係我我都想開佢哋波,朋友死咗已經好傷心,仲係度阻撚住住咁
直接聽啦 最近我都係咁聽
睇憲哥訪問...
點解鬼哥好似真係知道自己就走咁
聽左十幾次啦
睇到有一集,有個節目影佢屋企,佢住係間細細地嘅套房。之後睇其他訪問,佢話想儲錢係台南買間屋俾屋企人同小鬼一樣都係孝順仔女
好掛住鬼哥
其實個句某程度上都係講比自己聽
我就係嫌自己太低調,
好似一直以黎慣左佢太好,但無話比佢聽其實自己好欣賞佢,話比佢聽其實佢做得好好
所以我好希望....佢而家有機會可以知道其實有咁多人好鐘意佢
仲有佢ig follower都過1M
但點都估唔到係因為呢啲情況而過
好唔真實以前中學雞成日去K房唱
依家居然又係聽返呢首
一句簡單既多謝都會支持到好多

dm峮峮叫佢加油先
邊個?
幾日前我仲起到諗佢幾耐先破到1M
點知...
應該係話居然大家都聽返呢首
但係9年後返 成個心境唔同哂
但憲哥喺大熱門話佢冇記憶點
之前睇佢ig都係like咗就算,有時想覆都覺得咪on9,怕比人見到留言會好肉酸
小鬼猝逝/享年36歲…民俗專家:靠「小鬼」出名被收回去
https://star.setn.com/news/815477?fbclid=IwAR3GzKYdr6FGzlhdpYWIj4fFwvvP8onLz4u5jvL8aUqQ7nnVz1bA-QgN80Q
咁都好過過咗生都冇人關注嘅,yt,ig呢啲數據狂升,即係證明好多人care佢過咗生,雖然呢啲係冇意義樂觀啲講點都好過過咗生都冇人理嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞