黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(5)

1001 回覆
62 Like 12 Dislike
佢啲嘢都唔平(對我嚟講)
係真係貴...但係限量同品質真係幾好..
我冇機會去到開嘅門市 我冇乜運
因為同屋企人去 我爸會唔耐煩
都ok啦 起碼唔係個d呃fans錢既設計
真係會有設計 唔係得d字咁
有一次去我都係撞正裝修
我把AES遮被人偷咗
質量好好 鋼水好足
我去過門口唔敢入,去台灣有突登去STAGE同AES睇下,
不過起碼7-8年前...當時都係覺得貴...AES比我感覺仲HIGH END D
而家諗番如果有入去會唔會見到小鬼呢?見到我會唔會做左佢既FANS呢?
由細到大都好鍾意睇台灣劇集同綜藝
但無話特別迷特別鍾意鬼哥
但果日新聞出左我以為係惡搞唔係真嘅
到依家都仲係覺得好唔真實
聽到憲哥個訪問又流左幾滴眼淚
明明唔係忠實fans但我都覺得好傷心
可能佢都住左係我地呢代人嘅青春入面
希望佢屋企人同身邊嘅人都可以振作,祝福佢係另外一個地方過得更好
網入面得番條褲同把杜蕾斯套套遮

條褲都叫幾靚
我個杯用左6年 完全冇穿冇爛
我都係睇娛百 先追豬再追鬼
發覺2個人完全唔同
最鍾意鬼超有感 用廣東話好親切
但嗰時冇記錯係中2 跟住佢退出娛百我都冇乜再睇
再睇係小巨蛋嗰集 之後再follow返貼dd佢
再大少少有錢
去咗信和一樓買專輯 一次買咗3隻大出血
跟住大個開始打扮,佢ig又post得密就睇佢穿搭
我仲同我男朋友講 冇肺炎之後佢出碟要去台灣簽唱
依家咩都冇了
STAGE好mk
當年去旅行買咗個aws logo咕𠱸宜家仲喺我張床
Sweet 唉
都ok啦 起碼唔係個d呃fans錢既設計
真係會有設計 唔係得d字咁
我把AES遮被人偷咗
質量好好 鋼水好足
我個杯用左6年 完全冇穿冇爛
當年去旅行買咗個aes logo咕𠱸宜家仲喺我張床
你地睇返任賢齊個隻玩很大
當時小齊哥出場 就係小鬼提起佢最近會開演唱會
學鼓鼓所講 真係好識幫來賓做宣傳助攻
佢穿搭真係好正 佢好撞但又唔會怪你明唔明
佢仲要去時裝周 佢真係好有才
係 同埋佢真係冇hardsell自己
佢咩都着 仲要着得好睇
去過stage西門店 似老mk style
佢似human made嗰啲簡約時尚
佢妹妹頭 HUMAN時期最鍾意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞