黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(5)

1001 回覆
62 Like 12 Dislike
咁唔該羅生唔好再打擾佢地
唔好博新聞
無人想再睇你
連可以休息嘅時間都會睇同覆ig dm 佢呢世係照顧人系first hon畢業,希望佢喺天國可以多照顧自己
佢呢個樣好殘
佢嘅緋聞全部都真係佢女朋友嚟
呢點真係好勁
話係兄妹果啲就真係兄妹
娛樂圈嘅清泉
跳大點名屌小豬
已經證明哂一切 我相信佢都諗左咁耐先忍唔住決定出聲
所以我一直唔明呢個POST
仲有一堆成日係度FF既紅字小豬飯係諗乜野
Agree
黃爸爸出晒聲 唔洗再ff小豬會唔會內疚
賤人一個
我真係好心涼 羅志祥變成過街老鼠呢一日 連黃爸爸對住記者係咁影佢都好好脾氣嘅人都講到出曬面 而且仲講埋愷樂是愷樂 黃爸爸分得很清楚 可想而知呢個人做過嘅野幾仆街 佢節目臺面上都無收過口係咁單單打打 私底下同其他人一定係咁唱衰小鬼 小鬼仲由頭到尾都話當佢係師父好多謝佢
我諗支那豬一定做左好多閪嘢
應該唔止唱衰咁簡單,可能講埋你敢用佢我就唔上你節目啲仆街嘢。
連鬼爸都唔想見到佢唔想見到佢假仁假義 應該真係做左D好撚仆街既野 鬼哥先會同佢老豆講
見咁多人喺小鬼離開娛百嗰時 攞返小鬼以前喺廁所同人講中国豬單嘢嚟講
話唔定隻豬真係周圍抹黑小鬼 話佢忘本 再乘機扮慘之類
三立播緊
本來都覺得隻支那豬會內疚
但睇完樓上單報導支那豬都係無可救藥
咁收返尋晚嘅說話 以黃爸爸嘅立場為重
你唔鍾意既post係咪會逐個入去留言問講夠未?
+1 我都收返 以黃爸爸立場為重
拉一推三
屌你老母臭閪
希望佢內疚 一世內疚同一世心入面唔好過
呢d賤人
我見曹格有喺隻豬最新個post comment
我估佢之後揀埋隻豬堆就疏遠咗鬼哥
其實我覺得藝人應該未至於仆街到藉呢單人博版面
除咗啲本身就係仆街嘅人
本身尋日都覺得算 依加真係嬲多幾錢重 條垃圾豬一定有搞鳩小鬼
岩岩google呢段新聞 好多簡體source
大家可能要fact check左先
台灣個D大媒體
東森 三立 APPLE TVBS全部都無
你問我,就算小鬼釋懷左都好,身邊同小鬼好熟嘅人都唔會原諒隻支那豬。而家仲要係自己個仔俾人恰,而小鬼一直都對隻支那豬以師傅/兄弟態度對待,我理解黃爸爸個種憤怒。

既然都睇左,而黃爸爸都出到聲,望就望其他人唔好再拉埋佢兩個啲野一齊講,緣盡了情都還哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞